Το αποκάλυψε στον αέρα του MEGA: « Έχω πει στον σύντροφο μου ότι θα γίνω...» - Η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει ο Λάκης Γαβαλάς

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς, έκανε λόγο στην εκπομπή του MEGA, για το αγαπημένο του σύντροφο και τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι τους, αλλά και την μεγαλύτερη κατινιά που του έχει κάνει.

Διαβάστε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: «Εκεί υπάρχουν πολλές...» - Με μια πρόταση "άδειασε" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ζενεβιέβ

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τον σύντροφο του

«Είναι το ίδιο γυναικά και άντρας σήμερα. Σε έναν άνθρωπο κοιτάζω το βλέμμα και το περιεχόμενο της συζήτησης που θα αναπτύξω μαζί του. Δέχομαι τα πιο κολακευτικά σχόλια για τους μηρούς μου», ξεκίνησε να λέει ο σχεδιαστή μόδας.

Σχετικά με την μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει ο Λάκης Γαβαλάς στον σύντροφο του, είπε χαρακτηριστικά: «Ο σύντροφός μου δεν αντέχει που τρώω πιο αργά από εκείνον. Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφο μου ότι θα γίνω στρέιτ».

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά

Να υπενθυμίσουμε ότι στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης 19/01, ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το βιβλίο του, το κτίριο που ανήκε στην εταιρία του και βγαίνει σε πλειστηριασμό, για τις σχέσεις του με τα ανίψια του και τον Βασίλειο Κωστέτσο. Ο γνωστός σχεδιαστής, ακόμα, αναφέρθηκε και στην έκτρωση που έκανε η επί εννέα χρόνια σύντροφός του, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που τελικά δεν έκανε ποτέ παιδιά.

«Θα ήμουν παππούς τώρα όχι μόνο πατέρας. Όταν έλεγα τότε στις αδερφές μου, στις πολύ καλές μας εποχές. Παίρνω τα παιδιά τα πάω ταξίδια, αισθάνομαι σαν πατέρας μέσα μου. Θα ήθελα να ήταν δικά μου αλλά μου έλεγαν οι αδερφές μου “τι τα θες τα παιδιά; Πάρε τα δανεικά!”. Τότε ήμασταν πολύ παιδιά με την σύντροφό μου και κατόπιν σύζυγό μου και έγινε αυτό το πράγμα, ήμασταν πάρα πολύ παιδιά»: είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μόδας και πρόσθεσε:

«Το έχω πει κι άλλες φορές, δεν ήθελα να υιοθετήσω. Επειδή έχω μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια με μια τρελή αγάπη από τη μάνα μου και αν δεν έχει τη μητέρα του το παιδί δεν μπορεί να ζήσει το ίδιο σε καταστάσεις. Έτσι το αισθάνομαι και εγώ. Τότε που συνέβη εγκλωβίστηκα συναισθηματικά και με τον έρωτα, ήμουν μικρός για να μπορέσω να αποκοπώ από το υπόλοιπο. Να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω την καριέρα μου. Ήμασταν εννέα χρόνια με τη σύντροφό μου. Ήμασταν συνέχεια μαζί».

Δείτε παρακάτω όλη την συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά: