Survivor All Star: «Θα τον φέρουμε σε δύσκολη θέση...» - Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του

«Αν έχει κάνει παράβαση είναι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θα τον φέρουμε σε δύσκολη θέση...» - Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του

Ο Ηλίας Γκότσης αυτή τη στιγμή έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα και ήδη έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες του αναρτήσεις μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για το "σκάνδαλο" για το οποίο κατηγορείται (δείτε εδώ τι απάντησε).

Μάλιστα, έκανε και μερικά unfollow σε ορισμένους παίκτες με τους οποίους φαινόταν πως είχε έρθει πολύ κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που έκανε μεγάλη εντύπωση στους θαυμαστές του και όχι μόνο. Μέχρι, όμως, να πατήσει το πόδι του στο ελληνικό έδαφος, απαντήσεις για εκείνον έδωσε η μητέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε το πρωί της Τετάρτης 29/3 στην κάμερα του ALPHA και ειδικότερα στην εκπομπή του Super Κατερίνα, όπου εξήγησε πως δεν πιστεύει ότι ο γιος της έχει κάνει κάποια παράβαση, αλλά δεν έχει μιλήσει μαζί του και γι' αυτό δεν θέλει να πει περισσότερα, ώστε να μην έρθει κανείς σε δύσκολη θέση.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του από το Survivor All Star

«Με το καλό να γυρίσει. Δεν επικοινώνησα μαζί του καθόλου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αυτοί ξέρουν. Άστο πραγματικά! Μη πούμε πράγματα, γιατί θα τον φέρουμε σε δύσκολη θέση, να γυρίσει με το καλό».

«Αν έχει κάνει παράβαση είναι δίκαιο, αλλά δεν την έχει κάνει, είμαι σίγουρη», ανέφερε στο τέλος.

Με πόσα λεφτά αποχώρησε

Ο Ηλίας Γκότσης είναι Έλληνας γυμναστής, επιχειρηματίας, παρουσιαστής και το επίκεντρο των τελευταίων ωρών για όσους παρακολουθούν φανατικά το Survivor All Star. O νικητής του 2018, φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό αφού η παραγωγή τον απέβαλε, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω (δείτε εδώ αναλυτικά τι έκανε).

Οι κανόνες του παιχνιδιού, οι απαράβατοι κανόνες του παιχνιδιού είναι δυο και ισχύουν για όλους: Απαγορεύεται η κλοπή φαγητού και η επικοινωνία με τον έξω κόσμο και ο Γκότσης, ξεπέρασε τα όρια!

To 2018, ως νικητής ο Ηλίας είχε καταφέρει να αποσπάσει από τον Ατζούν 100.000 ευρώ συν τα όσα έπαιρνε κάθε εβδομάδα, οπότε το ποσό όπως καταλαβαίνετε συνολικά ήταν αρκετά υψηλό!

Φέτος, δεν το έφτασε σίγουρα, αλλά δεν τα πήγε και καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς πως έκατσε στο παιχνίδι για 11 ολόκληρες εβδομάδες και πήγε 55.000 ευρώ (5.000 ανά εβδομάδα).