Παρενέβη τηλεφωνικά η Χειρδάρη: «Έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση» - Αμήχανοι Χατζίδου & Παύλου στον αέρα του Breakfast at Star

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παρενέβη τηλεφωνικά η Χειρδάρη: «Έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση» - Αμήχανοι Χατζίδου & Παύλου στον αέρα του Breakfast at Star

Η Ειρήνη Χεορδάρη παραχώρησε μία συνέντευξη στο Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 29/3 και σε αυτή αναφέρθηκε και στον γάμο της, αλλά και σε άλλα πρόσωπα της σόουμπιζ που έχουν απασχολήσει το κοινό το τελευταίο διάστημα. Ανάμεσά τους ήταν και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και η Έλενα Παπαρίζου.

«Εμένα πάντα οι σχέσεις μου μαγείρευαν και με συντηρούσαν σε αυτή τη ζωή. Φιλοξενώ τον πρώην άντρα μου, που είναι και συνεργάτης μου. Χωρίσαμε πριν πολλά χρόνια και είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, είναι ο κολλητός μου. Ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ, απλά τα φτιάξαμε με άλλους», εξομολογήθηκε αρχικά γελώντας η ίδια.

Και στη συνέχεια απάντησε για τη σχέση του πολυσυζητημένου ζευγαριού Βανδή – Μπισμπίκη, μετά την "μπηχτή" της τραγουδίστριας για τον γάμο: «Είναι μία έμπειρη γυναίκα που έχει κάνει ήδη έναν γάμο. Γιατί να παντρευτεί; Από τα λίγα που έχω δει αυτοί οι δύο είναι στο πικ του έρωτά τους, πρέπει να κάνει ένα κύκλο, δηλαδή θα είναι δύο χρόνια στην ερωτική έλξη. Γιατί να βιάσουν, να πάνε σε γάμους και τέτοια;»

Ενώ για την δήλωση της Έλενας Παπαρίζου σχετικά με τα άφυλα παιδιά, που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, επισήμανε: «Έχει λάβει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση λόγω Σουηδίας και μιλάει σε ανθρώπους που δεν έχουν σεξουαλική εκπαίδευση, άρα δεν έχουν γνώση. Φυσικά και ξεκινούν άφυλα. Στην πραγματικότητα έχει δίκιο προφανώς, αλλά είναι έξυπνη. Τι να καθίσει τώρα να εξηγήσει στους ανθρώπους, οπότε ζήτησε συγγνώμη για να κλείσει το θέμα».

Η παρέμβαση της Ειρήνης Χειρδάρη στο Breakfast at Star και η αντίδραση Χατζίδου & Παύλου

Λίγο αργότερα, όμως, αφού προβλήθηκε το βίντεο, η ειδικός παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, διότι, όπως επισήμανε, έγινε λάθος στο μοντάζ και τα λόγια της έβγαζαν άλλο νόημα από αυτό που θα έπρεπε να βγει προς τα έξω. Αυτό, βέβαια, προκάλεσε μεγάλη αμηχανία για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

«Έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση, γιατί πολλές φορές το κόψιμο και ράψιμο του μοντάζ βγαίνει τελείως διαφορετικό από αυτό που είπαμε. Στην κύηση είμαστε άφυλοι, όταν ξεκινάμε τη ζωή μας. Προφανώς η κυρία Παπαρίζου εννοούσε ότι και να έχουμε γεννηθεί άρρεν ή θήλυ, σύμφωνα με τα γεννητικά μας όργανα, δεν ξέρουμε ακόμα τι φύλο είναι ο εγκέφαλος και οι ορμόνες», ξεκαθάρισε η Ειρήνη Χειρδάρη.

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν δημιουργούμε θέματα, ότι δεν κόβουμε ράβουμε έτσι ώστε να εκθέσουμε κανέναν», είπε η παρουσιάστρια, με την υπόλοιπη ομάδα να συμπληρώνει πως γι' αυτό υπήρχε μεγάλη χαρά που έγινε το τηλεφώνημα και στη συνέχεια ευχαρίστησαν την ειδικό και έκλεισαν τη γραμμή.

«Κοιτάξτε, πολύ καλά έκανε και τοποθετήθηκε, αλλά εμένα δεν μου αρέσει που λένε ότι κόβουμε και ράβουμε και βγάζουν άλλα νοήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δούμε όλο το κομμάτι της συνέντευξης, ακόμα και αυτό που κόπηκε για να καταλάβει και ο κόσμος μόνος του», πρόσθεσε αμέσως μετά η Ελένη Χατζίδου.

Και ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε τότε: «Ποτέ μα ποτέ δεν κόβεται και δεν ράβεται τίποτα με σκοπό να νιώσει κάποιος άβολα, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Τώρα, αν κάποιος ακούει κάτι και εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του, μπορεί να μην έχει τόση εξοικίωση με την κάμερα ή να μην καταλαβαίνει το πώς θα ακουστεί, είναι μια άλλη ιστορία, γι' αυτό βγάλαμε την Ειρήνη Χειρδάρη την ίδια για να επανατοποθετηθεί».