Άρης Σοϊλέδης: «Ότι κακοπροαίρετο και τοξικό δεν θέλω να...» - Τα "καρφιά" του στην Ανδριώτου μετά τον δημόσιο καβγά τους

Η κόντρα τους δεν έχει τελειωμό!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: «Ότι κακοπροαίρετο και τοξικό δεν θέλω να...» - Τα

Το πρωί της Τετάρτης (29/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην κάμερα του ALPHA, για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το twitter είχε πάρει φωτιά με πολλά και διαφορετικά σχόλια βάζοντας στο στόχαστρο την παραγωγή, που φέτος δε σταματάει να κάνει κινήσεις ματ, αποβάλλοντας παίκτες με το παραμικρό - βλέπε Δαλάκα και Ασημίνα.

Ο Tζέιμς Καφετζής, πρώην παίκτης του ριάλιτι θέλησε μέσω twitter λοιπόν να πάρει θέση τονίζοντας, πως δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος, που να μην έχει κλέψει ή πληρώσει με σκοπό να βρει τροφή (δείτε εδώ την αντίδραση της κοπέλας του Πιλίδη μετά την είδηση της αποβολής του).

Κάτω από το post του λοιπόν, έγινε το έλα να δεις, αφού σχολίασαν Κάτια Ταραμπανκο και κυρίως Σοϊλεδης και Βρισηίδα με τους 2 να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τα tweets).

Τα σχόλια του Άρη Σοϊλέδη για την Βρισήιδα Ανδριώτου και τα σχόλια στο twitter

«Είναι αυτό που είδατε δεν είναι κάτι άλλο. Απλά εγώ έχω μάθει να λέω αλήθειες και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και ότι συνέβη το λέω δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν μπορώ ούτε ψέματα να λέω ούτε να κοροϊδεύω τον κόσμο, έχω μάθει πάντα να λέω αλήθειες και όταν κάποιοι λένε κάτι για εμένα ή ερωτούμαι για κάτι πάντα θα λέω την αλήθεια.

Δεν μπορώ να ακούω πράγματα που δεν ισχύουν. Όταν θα ακούω ψέματα θα βγαίνω και θα τους διαψεύδω. Όπως είδες η Κάτια παραδέχτηκε αυτό που είπα, οπότε καταλαβαίνεις ότι κάποιος λέει ψέματα στην υπόθεση μας», είπε αρχικά ο Άρης Σοιλέδης.

«Καλά δεν είναι μόνο ο Σπύρος που κάνει κάτι τέτοιο μέσα στο παιχνίδι, φέτος έχουμε δει πάρα πολλά τέτοια επεισόδια, ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι και ότι θα βγούν και άλλοι στο μέλλον. Αυτά είναι για την παραγωγή είναικάτι που πρέπει να τα σταματήσει η παραγωγή και να τα ελέγξει η παραγωγή. Δεν είμαι σε αυτό το project και δεν μπορώ να σου πώ κάτι τέτοιο», συνέχισε λέγοντας ο ποδοσφαιριστής.

«Δεν μπήκα στο Survivor all star για τί προκαλούσα τόσα προβλήματα και φέτος γίνονται χειρότερα. Είναι κρίμα γιατί χαλάει το project. Λαμβάνω μηνύματα πολλά και μένω σε αυτά, γιατί ότι κακοπροαίρετο και τοξικό δεν θέλω να είναι στην ζωή μου», συμπλήρωσε φεύγοντας.