Επιστρέφει στην τηλεόραση η Όλγα Τρέμη λίγο μετά τον χαμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την Όλγα Τρέμη, εξαιτίας της συνέντευξης που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε γνωστό περιοδικό για την ερωτική σχέση που είχαν οι δυο τους στο παρελθόν.

Ωστόσο, στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασαν τις δηλώσεις του, με τον παρουσιαστή να θέλει να ξεκαθαρίσει πως έγινε το όλο σκηνικό και βγήκαν στην επιφάνεια τόσο προσωπικές λεπτομέρειες για τον ίδιο και την δημοσιογράφο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από πλευράς του, αποκάλυψε πως δεν κατάλαβε εκείνη την στιγμή πως ο δημοσιογράφος τον ηχογραφεί και νόμιζε πως έκαναν μια συζήτηση εκτός συνεντεύξεως. Παρόλα αυτά το να έχουν σχέσεις δυο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν, ενώ αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με την Όλγα Τρέμη για αυτό το πράγμα (δείτε εδώ χαρακτηριστικά όσα είπε ο Μικρούτσικος στην εκπομπή).

Η Όλγα Τρέμη, ωστόσο, δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί (δείτε εδώ σε ποια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται), όμως έσκασε μια είδηση βόμβα το πρωί της Τετάρτης 29/3.

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Όλγα Τρέμη

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα στην εκπομπή Breakfast@star, το όνομα της Όλγας Τρέμη ακούγεται τις τελευταίες ημέρες έντονα στους διαδρόμους του Open και συγκεκριμένα φαίνεται πως θα εμφανιστεί ως σχολιάστρια το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Το ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Όλγα Τρέμη να ενταχθεί μόνιμα στο δυναμικό του Open για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.