Διασκέδασαν όλοι με την ψυχή τους - Οι φωτογραφίες της Καλομοίρα με τα παιδιά της από την Νέα Υόρκη

Επισκέφθηκαν ένα υπέροχο πάρκο ψυχαγωγίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / itskalomoira
Instagram / itskalomoira

Στην Αμερική και στην όμορφη οικογένειά της έχει επιστρέψει η Καλομοίρα μετά το ταξίδι της στην Ελλάδα αλλά και στο Κάιρο, για τα γενέθλια της καλής της φίλης, Μαριέττας Χρουσαλά, με την οποία ξεσάλωσε για τα καλά (δείτε εδώ βίντεο).

Φυσικά, τα παιδάκια της την περίμεναν πως και πως και για αυτόν τον λόγο, προκειμένου η οικογένεια να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο, αποφάσισαν να κάνουν κάτι πολύ διασκεδαστικό.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν όλοι μαζί τη Νέα Υόρκη κι ένα υπέροχο πάρκο ψυχαγωγίας και όλοι φαίνεται πως πέρασαν υπέροχα, μιας και η Καλομοίρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετά στιγμιότυπα από την διασκεδαστική αυτή ημέρα.

Στην Νέα Υόρκη με τα παιδιά και τον σύζυγό της η Καλομοίρα

«Τώρα είναι η σειρά τους να διασκεδάσουν στη Νέα Υόρκη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Καλομοίρα.

Να υπενθυμίσουμε πως η όμορφη τραγουδίστρια εδώ και αρκετά χρόνια ζει ως γνωστόν μόνιμα στην Αμερική όμως όποτε βρίσκει χρόνο το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να επισκεφθεί την Ελλάδα όχι μόνο για διακοπές αλλά και για δουλειά.

«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα, αλλά είναι δύσκολο με τα παιδιά, γιατί είναι σε μικρή ηλικία και όλοι μας οι συγγενείς βρίσκονται στις ΗΠΑ. Νοιώθω ότι δεν θα είμαι καλή μαμά, αν κάνω εγώ αυτό που θέλω και εκείνα να μην βλέπουν κανένα συγγενή τους. Ζω άλλη ζωή εδώ, είμαι Ελληνίδα 100%, αλλά γεννήθηκα εδώ και έχω μια νορμάλ καθημερινότητα. Στην Ελλάδα κάνω μια άλλη ζωή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της στο MEGA η Καλομοίρα.

Οι φήμες που την ήθελαν ξανά έγκυο

Τις φήμες περί εγκυμοσύνης φούντωσε η Καλομοίρα, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη τραγουδίστρια που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλια των διδύμων της, ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο οποίο την βλέπουμε να κρατάει την κοιλίτσα της και να κάνει ένα σχόλιο περί εγκυμοσύνης.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων πήραν κυριολεκτικά φωτιά και όλοι πίστευαν πως ήταν ξανά έγκυος. Ωστόσο, η Καλομοίρα αποκάλυψε πως πρόκειται απλά για μια πλάκα.

«Guys I am so not pregnant ???? that was funny (Παιδιά δεν είμαι έγκυος ???? ήταν αστείο)» έγραψε μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Έγκυος η Καλομοιρά;