«Έγινε ξαφνικά, πέθανε στα χέρια μου» - Ρίγη συγκίνησης στο πλατό του The 2night με την εξομολόγηση της Ελπίδας

«Είχε χάσει το νόημα η ζωή. Είχα χάσει το ενδιαφέρον μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έγινε ξαφνικά, πέθανε στα χέρια μου» - Ρίγη συγκίνησης στο πλατό του The 2night με την εξομολόγηση της Ελπίδας

Εκτός της Ελένης Τσολάκη (δείτε την συνέντευξη της), καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show του ΑΝΤ1, βρέθηκε και η Ελπίδα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε με την ερμηνεύτρια μια συγκλονιστική συζήτηση, στην οποία μίλησαν για πολλά θέματα.

Ανάμεσα σε αυτά, αναφέρθηκαν στον θάνατο του συζύγου της, ο οποίος άλλαξε τη ζωή της. Όπως εξομολογήθηκε, είχε χάσει το νόημα της ζωής, παρόλο είχε τα παιδιά της και τους φίλους της.

Η εξομολόγηση της Ελπίδας για το θάνατο του συζύγου της

«Δεν ήταν εύκολη η διαχείριση του πράγματος, ήταν σαν να μην υπάρχω. Γιατί έγινε ξαφνικά, πέθανε στα χέρια μου. Τέλος πάντων, μην λέμε τόσο δυσάρεστα πράγματα τώρα. Μην χαλάμε την διάθεση του κόσμου. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ! Δεν χωρίσαμε ποτέ. Πριν παντρευτούμε ναι, κάναμε κάποια που πηγαινω-ερχόμασταν

Δεν υπήρχα. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήμουν τόσο λυπημένη, τόσο στεναχωρημένη, ουσιαστικά όμως μέσα ο οργανισμός μου! Δεν ήθελα τίποτα. Τίποτα δεν μου άρεσε. Παρότι είχα τα παιδιά μου που μου συμπαρασταθήκανε και δυο τρεις καλούς μου φίλους, που πάλι μου συμπαραστάθηκαν, είχε χάσει το νόημα η ζωή», αποκάλυψε η Ελπίδα και το κλίμα βάρυνε στον αέρα της εκπομπής The 2night show.

«Σε έναν μήνα από την ώρα που πέθανε ο άντρας μου είχα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έπαθα έμφραγμα, οξύ έμφραγμα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Είχα παχύνει κιόλας, είχα αφήσει τον εαυτό μου. Ήταν λίγο περίεργα χρόνια. Εγώ δεν είχα ούτε πίεση ούτε τίποτα από όλα αυτά. Η στεναχώρια! Και ξαφνικά γέμισα από πράγματα κόντρα. Τώρα είναι όλα καλά δόξα τω Θεώ και είμαι πολύ χαρούμενη», ολοκλήρωσε και στη συνέχεια μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για το εγγονάκι της.

Αυτός είναι ο σύζυγός της που έφυγε από τη ζωή

Τον Ιούνιο του 1979 η Ελπίδα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και μηχανολόγο μηχανικό Στάθη Κατσαντώνη. Το 1980 απέκτησε την κόρη της Ήρα και το 1985 τον γιο της Στέφανο.