«Βγήκε ο γελοίος ο Γιώργος Λιάγκας και είπε...» - Χείμαρρος η Super Κική κατά του παρουσιαστή του ΑΝΤ1

«Όλα αυτά που μου συμβαίνουν στη ζωή μου τα κάνω χρυσά εισιτήρια. Πυροβολάτε όσο θέλετε εγώ βάζω λεφτά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βγήκε ο γελοίος ο Γιώργος Λιάγκας και είπε...» - Χείμαρρος η Super Κική κατά του παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Πρωταγωνίστρια στο νέο video clip του Λευτέρη Πανταζή είναι η Super Κική και η κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHΑ βρέθηκε στα γυρίσματα. Απέσπασε δηλώσεις τόσο από την Δήμητρα Αλεξανδράκη (δείτε τι είπε για τον σύντροφό της) όσο και από την Instagrammer.

«Είναι η τρίτη φορά που παντρεύομαι τηλεοπτικά. Την πρώτη παντρεύτηκα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την δεύτερη τον Βελισσάρη και τώρα τον Λευτέρη Πανταζή. Γενικά κάπως εμπνέω τον κόσμο, τους σκηνοθέτες, να μου βάζουν νυφικά. Από εδώ και πέρα σύμφωνα συμβίωσης», ανέφερε αρχικά για τη νέα αυτή συνεργασία.

Στη συνέχεια, έπειτα από σχετική ερώτηση, μίλησε για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε, όταν βρέθηκε ξανά στο κρατητήριο, έπειτα από το επεισόδιο με τον πρώην σύντροφο φίλης της και συνεργάτιδας της - δείτε εδώ τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Μου έκανε κακό στην εικόνα μου γιατί ήταν η δεύτερη φορά που ακουγόταν κάτι τέτοιο για εμένα. Βέβαια, εντάξει άλλο το ένα άλλο το άλλο αλλά κυρίως οι άντρες ξεσηκώθηκαν τόσο πολύ που πήρα πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα και παίρνω ακόμη από άντρες κυρίως», εξομολογήθηκε.

Η ατάκα της Super Κικής για τον Γιώργο Λιάγκα

Στην συνέχεια δεν δίστασε να απαντήσει δημόσια στον Γιώργο Λιάγκα μετά το ξέσπασμα που είχε στον αέρα του Πρωινού, όταν σχολίασε βίντεο της Super Κικής, αναφέροντας πως αυτοαποκαλέστηκε "δημόσιο πρόσωπο".

«Καλά βγήκε και ο γελοίος ο Λιάγκας και είπε ότι είπα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Δεν το είπα ποτέ και όλοι με φωνάζουμε δημόσιο πρόσωπο στα hate comment γιατί θεωρούν ότι το είπα. Τώρα θεωρώ ότι 15 δευτερόλεπτα βίντεο να έχεις δει δικό μου θα καταλάβεις αν το είπα ή αν δεν το είπα. Εγώ όλα αυτά που μου συμβαίνουν στη ζωή μου τα κάνω χρυσά εισιτήρια και δεν το έχω πρόβλημα. Πυροβολείτε όσο θέλετε εγώ βγάζω λεφτά. Παιδιά βρίστε».