«Κρίμα, στεναχωρήθηκα...» - Η απάντηση του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στον Γρηγόρη Αρανούτογλου μετά το "άδειασμα"

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κρίμα, στεναχωρήθηκα...» - Η απάντηση του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στον Γρηγόρη Αρανούτογλου μετά το

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και παρόλο που ο ίδιος είχε καιρό να τον σχολιάσει, προχώρησε σε μερικές δηλώσεις για την δουλειά του, οι οποίες δυσαρέστησαν τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και γι' αυτό του απάντησε με πολύ έντονο ύφος, προκαλώντας αντιδράσεις (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πλησιάσουν ξανά τον τηλεκριτικό, ώστε να δώσει και εκείνος με την σειρά του μία απάντηση, κάτι που έκανε στην κάμερα του Happy Day, εξηγώντας πως δεν θέλησε ποτέ να πει κάτι κακοπροαίρετο για εκείνον, απλά επισήμανε ποια είναι η άποψή του σχετικά με τον τρόπο που παρουσιάζει πλέον.

Η απάντηση του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Με ρώτησαν και απάντησα. Δεν είμαι υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων. Το προηγούμενα να έχουμε καλέ; Αφού δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά. Ποτέ όμως! Εκείνος είπε αυτά που είπε. Κρίμα κιόλας, στεναχωρήθηκα. Όχι για αυτά που είπε, που έχει προσπαθήσει τόσα χρόνια για να φαίνεται το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης και μόνο με τη φρασεολογία του, η εικόνα του καλού παιδιού της τηλεόρασης πήγε περίπατο. Ένα καλό παιδί δεν χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όποιος μεγαλώνει δεν γίνεται γαλαντόμος. Μεγαλώνοντας ή γίνεσαι σοφός ή γίνεσαι ανόητος, προσπαθώ όσο μπορώ να μη γίνω το δεύτερο. Το πρώτο είναι πολύ δύσκολο. Είναι προφανές ότι ο κύριος Αρναούτογλου διαθέτει εξαιρετικές ψυχιατρικές γνώσεις και μπορεί να καταλάβει πώς είναι η ψυχή κάποιου. Δεν ξέρω αν είμαι καλόψυχος ή κακόψυχος. Ρωτήστε τη μητέρα μου ή κάποιους από τους φίλους μου. Πάντως για τη δουλειά μου δεν μίλησε. Εγώ μίλησα για τη δουλειά του».

«Οι άνθρωποι για τους λένε πολλά καλά είναι ύποπτοι», κατέληξε.

Οι δηλώσεις του αυτές αργότερα έγιναν αφορμή για να δημιουργηθεί μεγάλος "χαμός" στον αέρα της εκπομπής (δείτε εδώ τι συνέβη).