«Ήταν υδραυλικός και βρέθηκε στον χώρο της showbiz, δείχνει έλλειψη παιδείας» - "Χαμός" στο Happy Day για Αρναούτογλου & Τριανταφυλλίδη

Η απάντηση του τηλεκριτικού στον παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν υδραυλικός και βρέθηκε στον χώρο της showbiz, δείχνει έλλειψη παιδείας» -

Τις τελευταίες ημέρες ημέρες, έχει γίνει μεγάλος ντόρος για την κόντρα ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σχολίασε τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη με πολύ έντονο τρόπο (δείτε εδώ τι είπε) και αυτό προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, θέλησε να απαντήσει γι' αυτό μέσα από την εκπομπή του Happy Day, εξηγώντας πως δεν είχε κακή πρόθεση και απλώς σχολίασε την δουλειά του, ενώ εκείνος το πήγε σε προσωπικό επίπεδο (δείτε εδώ τα "καρφιά" του).

Χαμός στο Happy Day για τον Τριανταφυλλίδη και τον Αρναούτογλου

Για όλο αυτό το σκηνικό θέλησαν να συζητήσουν, μετά την προβολή του βίντεο και στο πλατό και "άναψαν τα αίματα".

«Απάντησε εύστοχα ο Ιάσονας και είπε ότι εγώ μίλησα για τη δουλειά του κι αυτός μίλησε για την προσωπικότητα και την ψυχική μου κατάσταση. Οπότε πιστεύω ότι κάπου εκεί ο Γρηγόρης το έχασε. Από τη μία θαυμάζω το ότι δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο, γιατί έχει αποφασίσει σε αυτή τη φάση της ζωής του και της καριέρας του όταν θεωρεί ότι θίγεται, προσβάλλεται, κάποιος τον προκαλεί, να απαντά, αλλά νομίζω ότι πάνω στην απάντησή του έχασε λίγο το μέτρο και αδίκησε και τον εαυτό του.

Όταν μπήκε στη διαδικασία να τον αποκαλέσει κακόψυχο ή ότι θεωρώ προκλητική την εμφάνισή του, τελικά βρέθηκε ο ίδιος σε θέση να μιλά κακοποιητικά για τον Ιάσονα. Κι εγώ θέλω να πω κάτι για τον Ιάσονα. Είναι μία τρομερή αφορμή. Τον ξέρω επαγγελματικο-κοινωνικά. Τον έχω συναντήσει στη ζωή μου τρεις φορές. Το πόσο γενναιόδωρος έχει φανεί στα σχόλιά του με εμάς σαν εκπομπή, με εμένα προσωπικά, με έχει εντυπωσιάσει, γιατί ζούμε και σε μία εποχή που αν κάποιος δεν είναι φίλος σου ή δεν έχει κάτι να κερδίσει σπάνια μιλά τόσο ωραία για σένα», επισήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είναι εμμονικός στην κριτική του. Αυστηρός είναι, πολλές φορές. Είναι η πένα του ιδιαίτερη και αιχμηρή και έτσι πρέπει να είναι. Από την άλλη πλευρά, παρατηρώ ότι κάτι υπάρχει πιο προσωπικό που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια δεν κάνει καν κριτική στον Αρναούτογλου», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Και ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Συμπαθητικό παιδί. Ασχολήθηκε με μια δουλειά, η οποία δεν ήταν η δουλειά του, νομίζω ήταν υδραυλικός και βρέθηκε στον χώρο της showbiz, είχε την καλοσύνη του απλού λαϊκού παιδιού. Μετά όμως, όταν ανέβηκε πολύ στην ιεραρχία, έπαθε αυτό που παθαίνουν οι τηλεοπτικοί αστέρες και τα έχασε ο Γρηγόρης. Και επειδή το προφίλ του, ευρέως διαδίδεται ότι είναι το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, έχει πάρει και το καλοσυνόμετρο και το μπήγει όπου βρει και μετράει την καλοσύνη. Τον έβλεπα χθες και στη συνέντευξη με την Τσολάκη (δείτε την εδώ).

Ρε συ Γρηγόρη, ειλικρινά, όποιος έχει άποψη δε σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Μου το είχε πει σε μία συνέντευξη που μου έκανε. Αυτά είναι έλλειψη παιδείας. Αυτός δεν κρίνει; "Όχι" μου λέει. Όλοι κρίνουμε, κάθε μέρα στη ζωή μας. Αλλά η έλλειψη παιδείας σε οδηγεί σε λάθος διατυπώσεις, σε γενικεύσεις χαζές και τώρα επειδή απλά ο Ιάσονας είναι η δουλειά του να έχει άποψη είναι κακόψυχος. Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος χωρίς παιδεία».

Κλείνοντας το θέμα, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Διαφωνώ στο κομμάτι για την έλλειψη παιδείας. Εγώ εκ του αποτελέσματος θεωρώ ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν αν είναι φτασμένος ή όχι, γιατί όταν είσαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, έχεις την αποδοχή του κόσμου. Θα έπρεπε να έχει αποδεχθεί ότι δεν αρέσουμε σε όλους. Έτσι είναι η ζωή και γι’ αυτό υπάρχει και το τηλεκοντρόλ».