Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Το να κάνεις το καλούλη και τον χαζούλη για να βγάλεις λεφτά...» - Οι νέες δηλώσεις του για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έπιασε ένα ένα όλα τα ονόματα της showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Το να κάνεις το καλούλη και τον χαζούλη για να βγάλεις λεφτά...» - Οι νέες δηλώσεις του για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είναι ένα από τα πρόσωπα τις επικαιρότητας, καθώς φαίνεται ότι τα σχόλιά του προκάλεσαν την οργή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος τον "κατέκραξε" κανονικά και δεν κρατήθηκε, φανερώνοντας πως υπάρχει μία κόντρα από πίσω για την οποία κανείς δεν γνωρίζει πολλά.

Ο ίδιος, παρόλα αυτά, παραχώρησε άλλη μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, κατά την οποία σχολίασε όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και δεν μάσησε τα λόγια του (δείτε εδώ τι απάντησε για το "κακόψυχος" και τα ψυχολογικά που του πρόσαψε ο Αρανούτογλου).

Οι νέες δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τον Αρναούτογλου

«Η ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες του κόσμου γιατί έχει πολλά πράγματα διαφορετικά μεταξύ τους. Είναι κακό πρότυπο για μια κοινωνία», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τα ριάλιτι: «Όταν κάποιοι κάνουν τους μπέμπηδες με αθλοπαιδιές ή κλείνονται σε ένα σπίτι για να βρουν άντρα και ξεκατινιάζονται, αυτό είναι ένα κακό πρότυπο για μία κοινωνία».

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κακά είδη εκπομπών, πιστεύω ότι υπάρχουν κομμάτια σε κάθε είδος. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία, γιατί είναι οι εκπομπές που όταν μυρίζουν αίμα, τρέχουν», πρόσθεσε έπειτα.

Ενώ για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Γιατί να μου λείπει; Τίποτα δεν μου λείπει τηλεοπτικά».

Και η συζήτηση συνέχισε για τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο δήλωσε: «Εφόσον ο Μάρκος Σεφερλής έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΙ, καλά κάνει και το ανακοινώνει» και τόνισε για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν μπορώ να βλέπω τον Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους. Δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι κριτής όλης της κοινωνίας. Η ίδια η εκπομπή του δεν αποπνέει νέα τηλεόραση ούτε αυθεντικό χιούμορ, εξυπνακισμό εμένα μου βγάζει. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι καλύτερη» .

«Οι Ράδιο Αρβύλα μου αρέσουν πάρα πολύ. Δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους», επισήμανε και κατέληξε για τον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω. Άλλο. Για καμία ζώνη δεν θέλω να πω. Αυτό που βγάζει είναι... το να βγαίνεις και να είσαι τόσο γλυκός και καλός με όλους κλπ....Ένας άνθρωπος τον οποίο τον αγαπάνε όλοι με αυτόν τον τρόπο, είναι ύποπτος. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στη ζωή από το να σε εκτιμούν λάθος άνθρωποι για λάθος λόγο. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία, απέναντι σε μία νέα γενιά η οποία μαθαίνει ότι το να κάνεις το καλούλη και τον χαζούλη για να βγάλεις λεφτά, είσαι επιτυχημένος, αντί να φτιάξεις τον εαυτό σου και να τον κάνεις καλύτερο».