Παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς

Λίγες ημέρες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO

Μπορεί πριν από μερικές ώρες - συγκεκριμένα χθες 29/3 το βράδυ - η Ιωάννα Μαλέσκου να βρέθηκε καλεσμένη σε κοσμική εκδήλωση και να μιλούσε για το γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά αλλά και για το παιδάκι τους που θα έρθει στον κόσμο σε λίγες ημέρες, ωστόσο σήμερα 30/3 έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο.

«Είναι κάτι που θα γίνει άμεσα (πολιτικός). Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Θεωρητικά μιλώντας. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει αυτό. Τώρα θα είναι πολιτικός», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους των εκπομπών - δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της και για το μωράκι της.

Παντρεύτηκαν με πολιτικό Μαλέσκου - Δανιάς

Όπως κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά, η Ιωάννα Μαλέσκου τους έπιασε όλους απροετοίμαστους και παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά σήμερα 30/3 το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Ραφήνα έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού δεν ήθελαν σε αυτή την όμορφη ημέρα να παρευρεθούν τα κανάλια.

Τι δουλειά κάνει ο σύζυγός της

Μπορεί να της έχουν χρεώσει αρκετές σχέσεις από τότε που ανέβηκε στην Αθήνα, όπως για παράδειγμα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (αφού είχε πετάξει και εκείνη πολλά "καρφιά"), ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε τον έρωτα της.

Η παρουσιάστρια είναι full in love και τον σύζυγό της τον γνώρισε χάρη στην αγάπη που έχουν και οι δυο με τα ζώα, αφού εκείνος είναι εκπαιδευτής σκύλων.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της Ιωάννας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους, ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Τα τελευταία χρόνια μένει στη Δάφνη Αττικής, και σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γενημμένη 14 Φλεβάρη του 1989 και είναι 34 ετών, ενώ όπως έχει κυκλοφορήσει ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι 38 ετών. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ταξίδεψαν εκτός Αθηνών.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Δανιάς διαφορά ηλικίας