«Δύσκολη μέρα, αλλά η νύχτα ακόμη δυσκολότερη...» - Μαρτυρικό το χθεσινό 29/3 βράδυ για Τούνη και Αλεξάνδρου

Το βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, μιας και εδώ και λίγους μήνες είναι μαμά ενός πανέμορφο αγοριού, καρπού του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η όμορφη επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη μπορεί να έχει περιορίσει κατά πολύ τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ωστόσο εξακολουθεί να μοιράζεται τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, τον οποίο μάλιστα τον παίρνει μαζί της μέχρι και στο γυμναστήριο!

Μπορεί αυτές τις μέρες να επέστρεψε για λίγο στην πόλη της, όμως είναι και πάλι στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον μικρό της αλλά φυσικά και τον άντρα της ζωής της. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 30/3 η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως πέρασε τη νύχτα θηλάζοντας τον γιο της, ο οποίος ξύπνησε αρκετές φορές.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους

«Δύσκολη μέρα για τους νέους γονείς, αλλά η νύχτα ακόμη δυσκολότερη. Το νουνίτο ξυπνάει ακόμη 6-10 φορές μέσα στο βράδυ, το θηλάζω και απλά θέλει πιπίλα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενώ την ίδια στιγμή φωτογράφισε τους άνδρες της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με μπαμπά και γιο στο κρεβάτι.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους 

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ιωάννας από την περίοδο της εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι είναι πανευτυχές και απολαμβάνει κάθε μέρα την νέα του ζωή. Φυσικά, η Ιωάννα μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειχνε πόσο πολύ είχε μεγαλώσει η κοιλιά της, ενώ μετά τον τοκετό, μοιράζεται και τις αλλαγές στο σώμα της.

Το βράδυ της Τετάρτης 22/3 μάλιστα, η όμορφη μανούλα μιας και ήταν άρρωστη (δείτε εδώ τι συνέβη με την υγεία της), αποφάσισε να ξεσκαρτάρει λίγο τις φωτογραφίες στο κινητό της και έπεσε πάνω σε μερικές αδημοσίευτες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της!

«Τώρα που είμαι σπίτι με τον μπέμπη και αρρωστούλα… βρήκα ευκαιρία να κάνω ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες του κινητού μου… και ξετρύπωσα και αυτές! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!; Πως χωρούσε ο νουνίτο στην κοιλίτσα μου;;; Αααααχ δεν είμαι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.