«Της λέω δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά...» - Ο διάλογος της Τσιμτσιλή με την Μαλέσκου λίγο πριν το γάμο της

Τα σχόλια και οι ευχές μετά τον πολιτικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Της λέω δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά...» - Ο διάλογος της Τσιμτσιλή με την Μαλέσκου λίγο πριν το γάμο της

Τους πάντες έπιασε απροετοίμαστους η Ιωάννα Μαλέσκου και χθες 30/3 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ραφήνας, τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά, λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Λίγες ώρες πριν ωστόσο, είχε βρεθεί καλεσμένη σε κοσμική εκδήλωση και είχε συναντηθεί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι δυο παρουσιάστριες έδωσαν το παρών στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού και έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους. Ειδικά, η εγκυμονούσα που επέλεξα να φορέσει total black look.

Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες δήλωση μεταξύ άλλων: «Είμαστε ανοιχτά βιβλία και οι δυο ο ένας απέναντι στον άλλον. Ήταν πολύ απλοποιημένο. Βλέπω πολλές μανούλες να ετοιμάζουν διαδικασίες. Ήταν ξέρεις “περιμένουμε μωράκι”. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη που όταν το θες πραγματικά δεν μετράει ο τρόπο πιο πολύ είναι η ουσία»- δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις της.

Ο διάλογος Μαλέσκου - Τσιμτσιλή λίγο πριν τον γάμο

Σήμερα 31/3 στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σχολίασαν τον γάμο, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει στην ομάδα της και στους τηλεθεατές τον διάλογο που είχαν στην εκδήλωση που βρέθηκαν.

«Μένει εκεί κοντά στη γειτονιά σου και μου έχει πει ότι μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είμαι κοντά στη θάλασσα, νομίζει είναι και οι δουλειές του άνδρα της εκεί κοντά. Να ζήσετε!» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αρχή.

«Εν τω μεταξύ εγώ της έλεγα προχθές: “Μπήκες στον μήνα σου;” μου λέει “Ναι”. Της λέω” δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά εγώ με το που μπήκα στον μήνα μου στο πρώτο παιδί, γέννησα, ετοίμασε την τσάντα”. Μου λέει “Μη μου λες τέτοια”, αλλά αυτή προφανώς είχε τον γάμο στο μυαλό της», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής.