Survivor All Star: «Ο Γιωρίκας το πήρε όλο πάνω του, γιατί...» - Αποκάλυψη που "καίει" μετά την αποβολή Πιλίδη & Γκότση από τον Παπαδόπουλο

«Ο Μαρτίκας έχει καταπατήσει και ο ίδιος τους κανονισμούς...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ο Γιωρίκας το πήρε όλο πάνω του, γιατί...» - Αποκάλυψη που

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, συνάντησε τον Κώστα Παπαδόπουλο, μετά τις αποκαλύψεις του σχετικά με τις άσχημες συμπεριφορές από τους ανθρώπους της παραγωγής προς τους παίκτες του Survivor All Star και ο ίδιος αναφέρθηκε στις νέες εξελίξεις και τα στοιχεία που έχουν βγει στη φόρα για όσους αποβλήθηκαν, αλλά και για σκηνικά που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και κατά του Ατζούν.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε για το βίντεο που κυκλοφορεί σχετικά με το τσιμπούσι των διαγωνιζόμενων που τους ετοιμάζει η παραγωγή πίσω από τις κάμερες, αλλά και για το γεγονός πως παίκτες έκλεψαν το σπίτι του Τούρκου παραγωγού, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Παπαδόπουλου για το τσιμπούσι και την αποβολή Πιλίδη & Γκότση στο Survivor All Star

«Είναι σαν ένα μικρό έπαθλο μετά από ένα πολύ δύσκολο flag race, πριν το συμβούλιο, μετά από αγώνες που δεν προλαβαίναμε να μαγειρέψουμε και είναι σαν ένα μικρό έπαθλο το οποίο πήγε και στις δύο ομάδες. Δεν είναι delivery και αυτό το μηνυματάκι όποιος το έγραψε είναι πάρα πολύ άσχημο και προσβλητικό για εμάς τους παίκτες που έχουμε πεινάσει στ' αλήθεια και όπως έχετε δει εγώ βγήκα το 2021 με μείον 16 κιλά και στο Survivor All Star βγήκα με μείον 10 κιλά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την κλοπή στο σπίτι του Ατζούν: «Δεν ήμουν εκεί. Αυτό έγινε τώρα πρόσφατα, είχα αποχωρήσει ήδη. Αν κάποιοι πήραν κάτι είναι λογικό, πεινάνε. Εκεί είναι αυτοάνοσο, σου βγαίνει να πάρεις».

Όσον αφορά την αποβολή του Πιλίδη και του Γκότση, επισήμανε: «Δεν το περίμενα. Το να κάνει παραγγελίες και να πιάσεις το τηλέφωνο στο χέρι όμως είναι πολύ άσχημο. Άποψή μου είναι ότι ο Γιωρίκας το πήρε όλο πάνω του, γιατί είναι καλό παιδί και για να μη τιμωρηθούν και άλλα παιδιά».

Και κατέληξε για τον φαρμακοποιό και το σημείωμα στην αδερφή του: «Με τον Σπύρο Μαρτίκα δεν θα ασχοληθώ. Ήταν στο παιχνίδι μόνο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει καταπατήσει και ο ίδιος τους κανονισμούς και ασκεί κριτική για τους κανονισμούς. Ο κόσμος βλέπει, ο κόσμος κρίνει»