«Αν σε κάποιον θα έπρεπε να είχε επιτεθεί, θα ήταν σε μένα» - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με την Σκορδά & τον Αρναούτογλου

Μετά την κριτική που άσκησε στην Ελένη Τσολάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν σε κάποιον θα έπρεπε να είχε επιτεθεί, θα ήταν σε μένα» - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με την Σκορδά & τον Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας των αιχμηρών του δηλώσεων για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, αλλά και λόγω της συνέντευξης που έκανε στην Ελένη Τσολάκη, στην οποία έκανε μία δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις (δείτε εδώ τι της είπε αναλυτικά).

Το θέμα αυτό προβλήθηκε, λοιπόν στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, με την Μενεγάκη να απορεί: «Ξαφνιάζομαι, δεν το θεωρώ κακό, ευγενής είναι πάντα, που μπαίνει σε αυτή τη συζήτηση ο Γρηγόρης. Τελικά μας θέλουν να κάνουμε σχόλια, να παίρνουμε θέση, να μπαίνουμε σε ερωτήματα τα οποία δείχνουν ότι "το παράκανε, δεν ήταν ευγενική με τον καλεσμένο της αυτή"; Πώς πρέπει να συμπεριφερθεί ένας παρουσιαστής, λοιπόν, για να είναι εντάξει και να τους έχει και ικανοποιημένους όλους;».

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Με αφορμή, λοιπόν, αυτές τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας, ξεκίνησε ολόκληρη συζήτηση στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ το πρωί της Παρασκευής 31/3, με την Φαίη Σκορδά να καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατά κακία, διότι διαφορετικά θα μιλούσε και σε εκείνη πολύ άσχημα.

«Έφερε σε μία άβολη θέση την καλεσμένη του. Έστειλα μήνυμα στην Ελένη τσολάκη και την ρώτησα τι εννοούσε και μου απάντησε για το Happy Day. Θεωρώ ότι δεν κατάλαβε και ούτε κι εμείς καταλάβαμε, σε τι ακριβώς αναφερόταν ο Γρηγόρης. Εγώ πιστεύω ότι κάτι είχαν πει τότε, που τον είχε πειράξει πολύ και αυτό το είχε κρατήσει. Γιατί το κάνει αυτό», επισήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Και τότε εκείνη του απάντησε: «Αν είναι έτσι, σε έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να την πει και να μην του φερθεί καλά σε συνέντευξή του, θα ήταν σε μένα, που έχουμε περάσει στη σχέση μας χίλια μύρια. Σε πληροφορώ σαν οικοδεσπότης ήταν άριστος. Δεν μπορεί να είναι αυτό τακτική του. Αν σε κάποιον θα έπρεπε να είχε επιτεθεί όταν είχα πάει να δώσω συνέντευξη, θα ήταν σε μένα.

Θυμάσαι τι τίτλοι υπήρχαν με εμένα και τον Γρηγόρη παλιά; Θυμάμαι και φορά που, επειδή το στούντιο ήταν δίπλα στον ίδιο χώρο, εγώ έφυγα από το καμαρίνι 5 ή 6 η ώρα και με πέτυχε εκεί. Με έπιασε και μιλούσε πολύ γλυκά και συμβουλευτικά, δεν είναι από τους άνθρωπος που το κρατάει».