«Έχει αναστατωθεί...» - Η αντίδραση της κόρης του Βασίλη Καρρά μετά τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν

«Είναι ενοχλημένος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει αναστατωθεί...» - Η αντίδραση της κόρης του Βασίλη Καρρά μετά τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούσε μία είδηση σχετικά με τον Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια της υγείας του, η οποία τον ήθελε να κατεβαίνει ως υποψήφιος στην πολιτική, κάτι που ώρες αργότερα διέψευσε ο ίδιος μέσα από τα οικεία του πρόσωπα. Παρόλα αυτά, υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι επέμεναν πως είναι αληθινή αυτή η ανακοίνωση και γι' αυτό πήρε θέση και η κόρη του, Ειρήνη.

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, λοιπόν, εκείνη εξήγησε πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό, καθώς ο καλλιτέχνης το μόνο που επιθυμεί είναι να γυρίσει στις πίστες και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του να μπει σε αυτό τον χώρο. Μάλιστα, δηλώνει πως ο πατέρας της είναι ενοχλημένος και αναστατωμένος (δείτε εδώ πόσα κιλά έχασε και άλλαξε η εικόνα του εντελώς).

Η αντίδραση της κόρης του Βασίλη Καρρά μετά τα ψευδή δημοσιεύματα για την ενασχόλησή του με την πολιτική

«Δεν ισχύει όσο κι αν κάποιους τους βολεύει και το θέλουν. Πρέπει να σου πω ότι μίλησα με την κόρη του Βασίλη Καρρά, την Ειρήνη, η οποία διαψεύδει την κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική, έστω και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Μάλιστα, όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια, γιατί χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα καταρχάς από ανθρώπους που παίρνουν να ρωτήσουν "ισχύει; δεν ισχύει;", δεύτερον, όπως είπαμε, είναι ένα βήμα πριν επιστρέψει στην μουσική.

Αυτό δημιουργεί μία αναστάτωση. Γιατί δημιουργεί κάποια ερωτηματικά και κάποιες αμφιβολίες "Τι θα γίνει τελικά; Πως ετοιμάζει δίσκο; Πως ετοιμάζεται για συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας αν έχει σκοπό να κατέβει στην πολιτική;". Μας είπε, λοιπόν, ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα, ποτέ δεν τον ενδιέφεραν, γι' αυτό και δεν πήρε ποτέ και ούτε πρόκειται να πάρει θέση. Απλώς όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον. Όπως μου είπε, αυτοί που πραγματικά τον ξέρουν, δεν θα έπρεπε καν να μπουν στη διαδικασία ούτε να το σχολιάσουν ούτε καν να αναφερθούν», ανέφερε ο δημοσιογράφος στο πλατό.