Με φλοράλ φόρεμα και μεγάλο ψάθινο καπέλο - Το νησί που επισκέφτηκε η Δούκισσα Νομικού για 1 ημέρα

Έφερε την άνοιξη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο, το οποίο έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου τόσο μέσα από την παρουσία της στην τηλεόραση, όσο και από την προβολή του εαυτού της στους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media.

Οι πιο συνήθεις αναρτήσεις, που μπορεί να δούμε από το γνωστό μοντέλο έχουν να κάνουν είτε με την ίδια, είτε με τα παιδιά της και την καθημερινότητα, που περνούν, μιας και η Δούκισσα έχει πάρει την απόφαση να αφιερωθεί σε εκείνα.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 31/3 η Νομικού βρέθηκε την Ύδρα και μέσα από μοναδικές φωτογραφίες, που πόσταρε στο instagram μας έδειξε, πως πέρασε για μία ημέρα στο νησί, με την ίδια να έχει φέρει την άνοιξη μέσα από τις ενδυματολογικές τις επιλογές (δείτε εδώ το βάρος της μετά την απόκτηση 2 παιδιών).

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού από τη απόδρασή της στην Ύδρα

«Για μία ημέρα στη μαγευτική και αρχοντική Ύδρα», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Δούκισσας

Η Δούκισσα Νομικού μέσα από συνέντευξη της στην εκπομπή "Με αγάπη, Χριστιάνα" επιβεβαίωσε πως για εκείνη δεν έχει τελειώσει το κομμάτι της τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της κάτι τέτοιο, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται πως θα μπορούσε και να μην επιστρέψει καν και να κλείσει έτσι αυτός ο κύκλος, αν και υπήρχαν προτάσεις.

«Δεν είναι κάτι που θέλω άμεσα να συμβεί. Έχω και τη δική μου επιχείρηση, μεγάλες συνεργασίες, έχω τα παιδιά μου που είναι προτεραιότητα και μου απορροφούν όλη την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο. Οπότε γεμίζω τη μέρα μου και θέλω να απέχω για πολύ. Δεν ξέρω κιόλας αν θα επιστρέψω. Δεν έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω. Αλλά δεν θέλω να είμαι απόλυτη, θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε», είχε πει η Δούκισσα.