«Δεν έχει πάει σχολείο, δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πάρα πολλά λεφτά» - Δεν έχει τέλος η κόντρα Τριανταφυλλίδη & Αρναούτογλου

«Με στενοχωρεί να πηγαίνω εγώ μπροστά και εσείς πίσω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχει πάει σχολείο, δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πάρα πολλά λεφτά» - Δεν έχει τέλος η κόντρα Τριανταφυλλίδη & Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη πρόσφατα και απάντησε κάνοντας έντονα σχόλια για τον χαρακτήρα του, κάτι που ξεκίνησε έναν "πόλεμο" ανάμεσά τους (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Εκείνος απάντησε δημόσια και πλέον οι κάμερες και τα κανάλια τους κυνηγούν για να αποσπάσουν νέες δηλώσεις τους, ώστε να γίνει αντιληπτό τι έχει συμβεί ανάμεσά τους και τους έχει ωθήσει σε αυτή την "κόντρα".

Οι δυο τους, λοιπόν, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Open Weekend, Το Σάββατο 1/4, και ο ένας εξήγησε πως επιτέλος φάνηκε το αληθινό πρόσωπο του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ενώ ο άλλος προσπάθησε να μείνει ουδέτερος και να λήξει το θέμα.

Νέες δηλώσεις Αρναούτογλου - Τριανταφυλλίδη για την κόντρα τους

«Σιγά μη με καταβάλλουν αυτά που λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν πει κάτι κακό ο Αρναούτογλου για κάποιον, γι' αυτόν τον κάποιον είναι παράσημο.

Προφανώς με ξέρει τόσο καλά που μπορεί να κρίνει τι είμαι και τι δεν είμαι, γιατί εγώ προσωπικά δε μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Εγώ γράφω μόνο τις δουλειές των ανθρώπων. Πριν από χρόνια, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "Όμορφος κόσμος το πρωί" είχα γράψει τη γνώμη μου για τις εκπομπές αυτές.

Δεν έχει πάει σχολείο, δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πάρα πολλά λεφτά και να είναι προβεβλημένος σε μια κοινωνία που λατρεύει το χρήμα και όχι τους ανθρώπους που αγωνίζονται και γίνονται ξεχωριστοί. Αυτά τα πράγματα τα βρίσκω επικίνδυνα, τους αυτοδημιούργητους που καμαρώνουν που δεν έχουν καλλιεργήσει τον εαυτό τους. Όλους αυτούς τους θωερώ επικίνδυνους γιατί όλοι είναι πρότυπα για την κοινωνία.

Καμάρωνε κιόλας για την έλλειψη παιδείας. Γιατί να μετανιώσω για όσα είπε για εκείνον; Eδειξε επιτέλους ποιος είναι;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Ο Γρηγόρης Αρανούτογλου γελώντας, είπε από την πλευρά του: «Τι να σας πω; Δεν έχω να σας πω τίποτα. Σοβαρά (απάντησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης); Φοβερό θέμα αυτό. Με στενοχωρεί να πηγαίνω εγώ μπροστά και εσείς πίσω».

Και όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν τον στεναχώρησαν οι δηλώσεις αυτές, επισήμανε: «Πάρα πολύ (με στεναχώρησε). Δε ξέρω πως θα τα αντιμετωπίσω αυτά τα προβλήματα».

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, βέβαια, μίλησε και στο Χαμογέλα και Πάλι και πρόσθεσε: «Με ρώτησαν εάν θα έκανα μήνυση για προσβολή αλλά δεν κάνω ποτέ, είναι αντισυναδελφικό, αν και δεν είναι συνάδελφός μου. Μάλλον τα κρατούσε μέσα του και απάντησε γιατί σκέφτηκε ότι έχει μεγαλώσει αρκετά για να τον νοιάζει η εικόνα του καλού παιδιού».

Έκανε και μερικές δηλώσεις για τον Νίκο Μουτσινά, λέγοντας: «Αν με ενδιέφερε θα είχα το κέφι να την εκφράσω και θα είχα ολοκληρωμένη άποψη, αλλά δεν με αφορά», ενώ για την Ελίνα Παπίλα δήλωσε πως οι εκπομπές της είναι η μία χειρότερη από την άλλη και εξήγησε: «Κανείς δεν μπορεί να κάνει τα πάντα, εκτός από μερικούς όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή».