Διαζύγιο βόμβα: Ο γάμος τους δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο; Η φωτογραφία που το επιβεβαιώνει

Εκείνοι, βέβαια, λένε άλλα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Διαζύγιο βόμβα: Ο γάμος τους δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο; Η φωτογραφία που το επιβεβαιώνει

Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους στο εξωτερικό και ήδη έχουν οργιάσει οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους και να μην είναι πλέον μαζί, παρόλο που οι αναρτήσεις τους έδιναν και έπαιρναν όλο αυτό το διάστημα και έδειχναν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Σαμ Ασγκάρι. Μπορεί οι περισσότεροι να κάνουν απλές εικασίες, όμως κυκλοφορεί μία φωτογραφία του δεύτερου, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει να επιβεβαιώνει το διαζύγιο. Πιο συγκεκριμένα, ο σύζυγος της αγαπημένης τραγουδίστριας βρέθηκε στους δρόμους περπατώντας χωρίς τη βέρα στο χέρι του, την οποία δεν είχε βγάλει ξανά μέχρι τώρα.

Όλη η αλήθεια για τον γάμο και το διαζύγιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι

ΜπρίτνεΪ Σπίαρς γάμος
Instagram / samasghari

Μάλιστα, το γεγονός πως εκείνη αυτές τις μέρες διασκεδάζει σε εξωτικό προορισμό με τον φίλο και μάνατζέρ της, φούντωσε ακόμη περισσότερο τις φήμες.

Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπός της αναφέρει πως το δαχτυλίδι λείπει από τα χέρια του καλού της, επειδή αυτό το διάστημα πραγματοποιεί γυρίσματα για μία ταινία και αυτό συμβαίνει για λόγους ασφαλείας και μόνο. Μάλιστα, ο ίδιος ο Σαμ αναφέρει στα ξένα μέσα πως ο γάμος του δεν περνάει καμία κρίση και πως είναι πολύ ευτυχισμένος με την καλλιτέχνιδα, αλλά το κοινό ακόμα δεν έχει πειστεί (δείτε εδώ το ξέσπασμά του για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την σχέση τους).

Η τραγουδίστρια έπαθε "μανιακό επεισόδιο" πριν λίγες μέρες (βίντεο ντοκουμέντο)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για τους... λάθος λόγους, επανέρχεται με ένα βίντεο, που έχει «σαρώσει» το διαδίκτυο και βλέπουμε μια αρκετά διαφορετική Μπρίτνεϊ, που πριν από λίγο καιρό είχε κατακεραυνώσει τον πατέρα της για περιστατικό του παρελθόντος (δείτε εδώ τα λόγια της).

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε ένα παράξενο επεισόδιο σε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, που εξασφάλισε το σχετικό βίντεο η Σπίαρς βρισκόταν εκεί μαζί με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι, και τον σωματοφύλακά της.

Κάποια στιγμή έπεσε στην αντίληψή της ότι οι θαμώνες την τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ιδιαίτερα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η ίδια ξεκίνησε να φωνάζει και να μιλάει ασυνάρτητα, ενώ ο σύζυγός της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκιά του και έφυγε από το εστιατόριο.

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια συνέχισε να φωνάζει και να μιλάει μόνη της, όταν τελικά ο σωματοφύλακάς της κατάφερε να την πάρει και να φύγουν. Λίγο αργότερα επέστρεψε μόνος του για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Δείτε το βίντεο με το μανιακό επεισόδιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: