«Το έχω δει με τα μάτια μου» - Ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθαρίζει για το φαγητό στο Survivor μετά τον άγριο καβγά με την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Δε μπορεί να με διαψεύδει κάποιος ο οποίος...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το έχω δει με τα μάτια μου» - Ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθαρίζει για το φαγητό στο Survivor μετά τον άγριο καβγά με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Μέσα σε όλο αυτό τον χαμό με την αποβολή των δύο αντρών από το Survivor All Star, Γκότση και Πιλίδη, συνέβησαν μερικά ακόμη πράγματα που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Ένα από αυτά είναι και ο άγριος τσακωμός του Άρη Σοϊλέδη με την Βρισηίδα Ανδριώτου στο twitter, με εκείνον να καταγγέλει παίκτες με ονόματα για το γεγονός πως έκλεβαν φαγητό (δείτε εδώ όλο το παρακήνιο).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το να απαντήσει η influencer και να συνεχιστεί μία ένταση, στην οποία προσπάθησε να μη δώσει σημασία ο ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος, όμως, βρέθηκε το Σάββατο 1/4 μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του Open Weekend και ρωτήθηκε γι' αυτό, με εκείνον να απαντάει και να εξηγεί για ποιο λόγο τα είπε όλα αυτά δημόσια και "επιτέθηκε" στην σύντροφο του Μαρτίκα.

Η απάντηση του Άρη Σοϊλέδη για τον τσακωμό με την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Είναι ακριβώς αυτά που είπα στο twitter. Όταν θα λέω κάτι και κάποιος άλλος που έχω δει με τα μάτια μου, βγαίνει να πει ότι λέω ψέματα ή να με διαψεύσει. Δε μου αρέσει ούτε ψέματα να λέω, ούτε να λέω ιστορίες από το μυαλό μου. Λέω πράγματα που έχω ζήσει και που έχω δει. Αν δεν έχω άποψη, δε θα εκφέρω γνώμη. Δε μπορεί να με διαψεύδει κάποιος ο οποίος έχω δει με τα μάτια πράγματα. Είναι και στον άνθρωπο.

Αν εγώ δω εσένα να τρως, και είμαι έτσι σαν άνθρωπος που θα βγω να σε δώσω και βγω να κάνω. Εγώ όμως πράγματα που είχα δει δεν είπα ποτέ. Είναι και στον άνθρωπο, στον ήθος του, πως να το πω, αν θα βγω εγώ να σε ρουφιανέψω, να σε "δώσω", να σε καταστρέψω και πάει λέγοντας. Είναι κάποιοι άνθρωποι που το έχουν αυτό να το κάνουν. Εγώ δεν το είχα», είπε χαρακτηριστικά.