Ταμίλα Κουλίεβα: «Επηρεάζουν και εμάς και τον κόσμο» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τους "Παγιδευμένους"

«Μακάρι να πάει και δεύτερη σεζόν η σειρά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ταμίλα Κουλίεβα: «Επηρεάζουν και εμάς και τον κόσμο» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τους

Το μεσημέρι του Σαββάτου (1/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε στην καθημερινά στην σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» μίλησε στην εκπομπή του ALPHA για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδιο (δείτε εδώ μερικά).

Επιπλέον, η Ταμίλα Κουλίεβα αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που υπάρχουν με τους Παγιδευμένους και το κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι δηλώσεις της Ταμίλα Κουλίεβα για τους Παγιδευμένους

«Οι πολλές διακοπές και οι αλλαγές στην προβολή επηρεάζουν την συνέχεια της σειράς σε επίπεδο του ότι συζητιέται πάρα πολύ και μεταξύ μας και γενικότερα από τον κόσμο. Νομίζω ότι ο ΑΝΤ1 πρέπει να κάνει καλύτερο προγραμματισμό γενικότερα γιατί αυτό που έχει συμβεί, εντάξει καταλαβαίνω ότι δεν αποφάσισαν τυχαία, αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα γινόταν αν δεν θα υπήρχε αυτό το διάλειμμα.

Βεβαίως και υπάρχουν συζητήσεις για δεύτερη σεζόν στο σίριαλ αλλά ακόμα δεν γνωρίζω αν θα πάρει το πράσινο φως. Συζητήσεις πάντως υπάρχουν και πολύ έντονες μάλιστα», είπε αρχικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Μακάρι να πάει και δεύτερη σεζόν η σειρά γιατί έχω καταλάβει ότι ο κόσμος την έχει αγαπήσει πάρα πολύ και όλοι μας το θέλουμε, όπως και ο κόσμος που την αγαπάει το θέλει. Μακάρι να πάει», δήλωσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρόλο της και το μέλλον της σειράς που συμμετέχει «Οι Παγιδευμένοι».

Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός πρωταγωνιστεί ταυτόχρονα και σε μια νέα σειρά του ΑΝΤ1+, Ζωή, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και μάλιστα έχει προκαλέσει ήδη πανικό, λόγω του γκέι φιλί που ανταλλάσσει η ίδια με την Τάνια Τσανακλίδου.

«Κάθε φορά που ξεκινώ καινούργιο ”ταξίδι” δεν ξέρω πού θα με βγάλει. Η επιτυχία όμως είναι πάντα θεμιτή. Ήταν έκπληξη για εμένα που πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με την Υβόννη από τους ”Παγιδευμένους”. Η σκηνή που η Υβόννη χάνει το παιδί της ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Σκεφτόμουν πως μπορεί να φερθεί μια γυναίκα σε τόσο ακραία κατάσταση. Δεν έχουμε λάβει επίσημη ανακοίνωση αλλά οι «Παγιδευμένοι» μάλλον θα συνεχιστούν την επόμενη σεζόν, πάει προς τα εκεί. Έχω μεγάλη περιέργεια για το τι θα γίνει με την Υβόννη παρακάτω.

Η αφετηρία της πορείας μου είναι η ταινία ”Βασιλική” και μετά ήρθε η πρόταση την σειρά ”Η ζωή που δεν έζησα”. Κάθε φορά έχω αγωνία για κάθε καινούργιο ρόλο, αλλά στο ”Η ζωή που δεν έζησα” είχα λίγο παραπάνω γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω μια ηρωίδα αρκετά μεγαλύτερη μου σε διάρκεια είκοσι επεισοδίων.

Δεν πρόλαβα να χαρώ την αναγνωρισιμότητα, γιατί ίσως δεν ήμουν καθόλου έτοιμη. ”Στη ζωή που δεν έζησα” με είχε δυσκολέψει μια σκηνή που κάναμε πάρα πολλές λήψεις και υποτίθεται πως είχα ξενυχτήσει και έκλαιγα όλη μέρα και έρχεται ο γιος μου και ανοίγει τις κουρτίνες και δεν χρειάζεται να κάνουν άλλες λήψεις γιατί ήμουν πια ήδη πολύ στεναχωρημένη και κλαμένη.

Δεν ήταν καθόλου δύσκολο το διαζύγιο μου και συνεργαστήκαμε άριστα με τον πρώην σύζυγό μου. Μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε. Προς το παρόν δεν σκοπεύω να παντρευτώ ξανά αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Μετά τα 30 άρχισα να βγαίνω πολύ έξω με φίλους και να κάνω ταξίδια. Πέρυσι το καλοκαίρι έκανα γιόγκα στις 5.30 το πρωί στον Αμαζόνιο ήταν κάτι μαγικό και ακούγαμε κάποιες φυλές να μαλώνουν. Σε ταξίδι μου στην Ταϊλάνδη έχω δοκιμάσει έντομα και είναι πολύ ωραίος μεζές για την μπύρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ταμίλα Κουλίεβα.