«Μου φαίνεται τόσο αδιάκριτο...» - Εκτός εαυτού η Τζένη Μελιτά με ερώτηση που δέχεται συνέχεια

«Μου έχει τύχει, να σηκώσω το τηλέφωνό μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου φαίνεται τόσο αδιάκριτο...» - Εκτός εαυτού η Τζένη Μελιτά με ερώτηση που δέχεται συνέχεια

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένη μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλου (δείτε εδώ την συνέντευξη του) η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που την νευριάζει πάρα πολύ.

Συνέχεια η Τζένη Μελιτά δέχεται διάφορες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο γάμου και δημιουργία οικογένειας, κάτι που έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό, σύμφωνα με την ίδια.

Διαβάστε επίσης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη! Η πρόταση...» - Οι δηλώσεις της Τζένης Μελιτά για την Eurovision 2023

Η αποκάλυψη της Τζένης Μελιτά για την προσωπική της ζωή

«Μου φαίνεται τόσο αδιάκριτο πια και σε ένα τραπέζι και σε μια συνέντευξη που εκείνη την ώρα σκέφτομαι αν πρέπει να απαντήσω με μια εξίσου πολύ προσωπική ερώτηση ή να μην απαντάω καθόλου. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω…», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

Στη συνέχεια μίλησε για το περιστατικό με άνθρωπο γνωστού περιοδικού: «Μου έχει τύχει, να σηκώσω το τηλέφωνό μου και να είναι κάποιος από ένα περιοδικό στο οποίο με έχουν τραβήξει φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και πήραν να με ρωτήσουν: “Είσαι έγκυος;”», τόνισε.

H Tζένη Μελιτά είναι μια πολύ ευχάριστη παρουσία, την οποία βλέπουμε τελευταία να συμμετέχει με επιτυχία στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν'' στο πλάι του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Η παρουσιάστρια λοιπόν παραχώρησε δηλώσεις στο Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο 11/2 με την ίδια να μιλάει τόσο για την παρουσία της στην εκπομπή, όσο και για τα προσωπικά της.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η Τζένη είναι πολύ καλά και σε σχέση τα τελευταία δέκα χρόνια με τον καλό της Σπύρο Μαργαρίτη, με την προσωπική τους ζωή να είναι γνωστή, χωρίς ωστόσο να προκαλεί τα μέσα.

Η σχέση τους είναι δοκιμασμένη και παρά τις δυσκολίες φαίνεται να έχει αντέξει στο χρόνο και έτσι, όπως αποκάλυψε η Μελιτά, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα, αφού έχουν αρχίσει να οργανώνουν το γάμο τους σε στενό κύκλο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους).

«Με έχει ρίξει η κακή κριτική, αλλά το έχω δουλέψει και στην ψυχοθεραπεία αυτό. Προσπαθώ να μη με επηρεάζει τόσο. Είμαστε στα 9 χρόνια και θα πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας, με πολλή δουλειά προσωπική ο καθένας, έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο: “Έλα να τα βάλουμε κάτω… Θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου, με λίγους συγγενείς και φίλους», είπε η Τζένη Μελιτά.