Διασκέδαζαν μαζί πριν το Survivor All Star: Παίκτης φαβορί πάρταρε πάνω στο σκάφος του Ατζούν (Βίντεο)

Οι σχέσεις τους είναι άριστες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Διασκέδαζαν μαζί πριν το Survivor All Star: Παίκτης φαβορί πάρταρε πάνω στο σκάφος του Ατζούν (Βίντεο)

Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι προτάσεις ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να βρίσκεται στο Survivor All Star παλεύοντας να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και γιατί όχι και στον τελικό, αλλά η κοπέλα του τον περιμένει καρτερικά πίσω στην Ελλάδα και το μόνο που έχει από αυτόν είναι... παλιές φωτογραφίες!

Το απόγευμα της Κυριακής (2/4) λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια thorwback φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Ηλία Μπόγδανο.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο του ζευγαριού από το καλοκαίρι του 2022, λίγους μήνες πριν το Survivor All Star, όπου το ζευγάρι περνούσε χαλαρές στιγμές στο σκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η ανάρτηση της Εξαρχοπούλου

Διασκέδαζαν μαζί πριν το Survivor All Star: Παίκτης φαβορί παρτάριζε πάνω στο σκάφος του Ατζούν (Βίντεο)

Τα βίντεο, δε, που είχαν μοιραστεί οι δυο τους στα social ήταν... αξιοζήλευτα!

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παρέα τους τότε απόλαυσαν τις διακοπές τους στο Αιγαίο, με τον παίκτη του Survivor να ποστάρει τις βουτιές του αλλά και τις βόλτες του με το ταχύπλοο του Τούρκου παραγωγού.

Θα παντρευτούν

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα και παρουσίασε ο Τούρκος παραγωγός, με την δημοπρασία των τροφίμων Όταν ήρθε η σειρά του Ηλία Μπόγδανου, ο Ατζούν έκανε λόγο για την σχέση του με την Αλεξάνδρα όΕξαρχοπούλου ενώ τον ρώτησε αν θα ανέβουν στο μέλλον τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Αυτό είναι σίγουρο, αλλιώς δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Αν είναι δυνατόν! Και σύντομα κιόλας» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος ωστόσο σύμφωνα με τις αντιδράσεις του Ατζούν και των υπόλοιπων παικτών, μάλλον δεν κατάλαβε καλά την ερώτηση.

Παρόλα αυτά, όμως, μπορεί πράγματι να εννοούσε πως θα κάνουν το επόμενο βήμα σύντομα.

«Σε βλέπει τώρα σίγουρα και θα είναι πολύ χαρούμενη που θα το ακούσει αυτό», του απάντησε ο Τούρκος παραγωγός.