«Ήταν λάθος η πληροφορία που βγήκε» - Το ξεκαθάρισμα του Μπο για την Καρολίνα και τη νέα του σχέση

«Δεν επέλεξα εγώ να πάρει τόση έκταση όλο αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν λάθος η πληροφορία που βγήκε» - Το ξεκαθάρισμα του Μπο για την Καρολίνα και τη νέα του σχέση

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, βρέθηκε ο Μπο λίγο μετά το live του J2US που κατάφερε μαζί με την Εύη Δρούτσα να κερδίσουν την παραμονή τους στο show. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει για ορισμένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τον αφορούν.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα, μετά το άδοξο τέλος της σχέσης του με την Καρολίνα Καλύβα, που περιμένει να βγει από το Survivor All Star ο Μάριος Πρίαμος.

Ο λόγος για μια μελαχρινή γυναίκα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, με την οποία βγήκε για φαγητό ο Βο το βράδυ της Πέμπτης 23/3 μαζί με καλούς φίλους - δείτε φωτογραφία της.

Το ξεκαθάρισμα του Μπο για την προσωπική του ζωή

«Ήταν λάθος αυτή η πληροφορία. Καμία σχέση. Είμαι πολύ καλά, εόμαι μόνο με τα επαγγελματικά. δουλευω πάρα Πολύ. Τρέχω το κομμάτι με τον Χρήστο Δάντη, κάνουμε αυτό με την Εύη Δρούτσα (J2US), έχω πολλά πράγματα», διέψευσε αρχικά τα δημοσιεύματα πως είναι σε σχέση.

Σχετικά με τη σχέση του με την Καρολίνα: «Δεν επέλεξα εγώ να πάρει έκταση όλο αυτό που συνέβη. Πήγα σε δύο εκπομπές και απάντησα. Νομίζω ότι καλά έκανα, γιατί τοποθετήθηκα. Δεν το επικοινώνησα ότι ήμασταν μαζί με την Καρολίνα. Αυτή η σχέση έγινε γνωστή από κάποιες φίλες της απλά εγώ το επιβεβαίωσα λέγοντας ναι όντως ισχύει. Βγαίνοντας η Καρολίνα μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δεν με απασχολεί να αναλύσω κάτι πάνω σε αυτό».

Αυτή δεν ήταν η μόνη σχέση που του χρέωσαν

«Δεν ήμουν ζευγάρι με κανέναν, δεν ήμουν ζευγάρι με το Βο, όχι. Είναι φίλος μου, αδερφός μου, τον λατρεύω», είχε πει η Χριστίνα Σάλτη με το Βο να συμπληρώνει: «Άρα λέμε αλήθεια...Η Χριστίνα είναι πάρα πολλά χρόνια φίλη μου, πάρα πολλά.. την ξέρω από το 2010, είναι πραγματικά σαν αδερφούλα μου, έχουμε δουλέψει πολύ μαζί, έχουμε κάνει επιτυχίες, αποτυχίες,