Φαίη Σκορδά: «Δεν μπορώ να συνέλθω από...» - Το on air ξέσπασμα της για το περιστατικό μπούλινγκ

Δεν άντεξε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Δεν μπορώ να συνέλθω από...» - Το on air ξέσπασμα της για το περιστατικό μπούλινγκ

Το πρωί της Δευτέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκαν στο άγριο περιστατικό μπούλινγκ σε ιδιωτικό σχολείο. Ένας μαθητής του συγκεκριμένου ιδιωτικού σχολείου, δέχτηκε επίθεση κι κακοποίηση απο 6 συμμαθητές του, τον οποίο έδεσαν με σκοινί και στην συνέχεια τον κορόϊδευαν.

Ο άτυχος 15χρονος ανέφερε τα όσα του συνέβησαν, στους γονείς του και αυτοί έκαναν καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.Μετά από αναζητήσεις, το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι 4 από τους 6 δράστες, τρία αγόρια και το ένα κορίτσι.

Όλα αυτά συγκλόνισαν τόσο πολύ την Φαίη Σκορδά και δεν θεώρησε σωστό, να αναφερθεί στο συγκεκριμένο περιστατικό, ώστε να βρεθεί μια λύση και να μην ξανα γίνει κάποιο παρόμοιο περιστατικό σε κάποιο άλλο σχολείο, διότι τα παιδιά δεν πηγαίνουν στα σχολεία για να δέχονται επιθέσεις είτε σωματικές, είτε λεκτικές, αλλά για να εκπαιδευτούν.

Διαβάστε επισης: Ηράκλειο: «Έκανε το παιδί ένα δοχείο ηδονής το οποίο..» - Πως προσέγγιζε ο λυράρης τον ανήλικο

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για το περιστατικό μπούλινγκ του μαθητή σε ιδιωτικό σχολείο

«Ξέρετε τι μου είπαν; Δεν μπορώ να συνέλθω από την Παρασκευή! Για ένα μικρό παιδί που κάνει χημειοθεραπείες και δεν πάει καθημερινά στο σχολείο, που θα πάω εγώ, αλήθεια σας λέω. Γιατί το παιδί λείπει στο νοσοκομείο και επειδή κάπως αλλάζει η εμφάνιση με τις χημειοθεραπείες τού πέταξαν το κουλούρι κάτω τα άλλα παιδιά, το παιδί που είναι 10 χρονών; Και ρώτησα αν το βλέπουν οι δάσκαλοι και το βλέπουν», είπε σαστισμένη η Φαίη Σκορδά.