Κριστιάννα Μπέτα: «Δεν νιώσαμε έλλειψη από...» - Συγκινεί η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κριστιάννα Μπέτα: «Δεν νιώσαμε έλλειψη από...» - Συγκινεί η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Το πρωί της Δευτέρας |(3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Κριστιάννα Μπέτα. Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της ζωγραφικης.

Η Κριστιάννα Μπέτα μίλησε στον Γιώργου Λιάγκα για την επιλογή της να γίνει ζωγράφος, την έκθεση που κάνει με τις δημιουργίες της, αλλά και την σχέση της με την μητέρα της, Νατάσα.

Διαβάστε επίσης: Με δύο τούρτες υπερπαραγωγή - Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της, Χριστιάνας

Οι δηλώσεις της Κριστιάννα για την μητέρα της, Νατάσα

«Είναι η πρώτη μου ατομική έκθεση στην Αθήνα. Στην έκθεση τα έχω 35 έργα, τα όποια διατίθενται προ πώληση. Ο χρόνος που θα μου πάρει για ένα έργο έχει να κάνει με την έμπνευση αλλά και με το πόσο θα με δυσκολέψει στην πορεία. Έχω κάνει έργα μέσα σε μία μέρα, αλλά υπάρχουν και έργα που έχω κάνει δύο μήνες να τα τελειώσω», ανέφερε η Κριστιάννα Μπέτα.

«Έχω σπουδάσει στο πολιτικό της νομικής, μετά έκανα ένα μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά, μετά έφυγα Λονδίνο, όπου τελείωσα νομική. Η μαμά μου μου έλεγε να κάνω ότι θέλω και να είμαι ευτυχισμένη. Επειδή ζωγράφιζα από πάρα πολύ μικρή και με παρότρυναν να ασχολούμαι με την τέχνη. Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, ήταν πολύ χαρούμενοι και οι δύο. Το ότι μεγάλωσε σε έναν σπίτι με καλλιτέχνη με επηρέασε», τόνισε.

«Με τη μητέρα μου και την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες. Ήταν φανταστικό να μεγαλώνουμε όλες μαζί, στην αρχή ήταν και η γιαγιά μου και ήμασταν 4. Δεν νιώσαμε έλλειψη από την πατρική φιγούρα, γιατί και ο δικός μου μπαμπάς αλλά και της Ανδριάννας ήταν πάντα εκεί. Συζητάμε τα πάντα με την μητέρα μου, ακόμα και τα ερωτικά μας. Έχει συμβεί πολλές φορές η μητέρα μου να μου πει ότι κάποιος σύντροφος δεν κάνει για εμένα, αλλά και εγώ το ίδιο για εκείνη», είπε για την μητέρα της, Νατάσα.