«Έχω θυμό τώρα με τον κύριο Ιάσονα» - Εκτός εαυτού η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Τριανταφυλλίδη

«Ίσα-ίσα θα μπορούσε να είναι και ένα θετικό παράδειγμα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω θυμό τώρα με τον κύριο Ιάσονα» -  Εκτός εαυτού η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Τριανταφυλλίδη

Το πρωί της Δευτέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε λόγο για τον Γρηγόρη Ανραούτογλου και την κόντρα μεταξύ τους, που τις τελευταίες μέρες τα "καρφιά" του ένα στον άλλον δεν έχουν τέλος.

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να υποστηρίξει τον παρουιστή του OPEN, διότι τα όσα είπε εις βάρος του ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ήταν βαριά, αν σκεφτεί κανείς την πορεία και την εξέλιξη που είχε ο Αρναούτογλου στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: «Δεν έχει πάει σχολείο, δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πάρα πολλά λεφτά» - Δεν έχει τέλος η κόντρα Τριανταφυλλίδη & Αρναούτογλου

Το ξέσπασμα της Μπέττυ Μαγγίρα για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

«Έχω θυμό αυτή τη στιγμή με τον κύριο Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, τον οποίο κατά τ’ άλλα εκτιμώ. Τον ενοχλεί απ’ ό,τι καταλαβαίνω που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγάζει πολλά λεφτά ενώ δεν έχει παιδεία. Σε αυτό έμεινε. Δεν είναι ο μόνος όμως ο Γρηγόρης. Φέρτε μου όλους τους παρουσιαστές και όσους βγαίνουν μπροστά στην τηλεόραση… δεν είναι όλοι απόφοιτοι πανεπιστημίου, δεν έχουν όλοι κάποιο πτυχίο», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ίσα-ίσα θα μπορούσε να είναι και ένα θετικό παράδειγμα ο Γρηγόρης, ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να μην πήγε στο πανεπιστήμιο αλλά τα κατάφερε, είναι αυτοδημιούργητος και μπράβο του που βγάζει πολύ καλά λεφτά. Γιατί να είναι αυτό μεμπτό; Δεν το καταλαβαίνω», συνέχισε.

«Για μένα αυτό είναι και ένα θετικό πρότυπο. Κατάφερε να πετύχει στη ζωή του και να εξελιχθεί επίσης. Ο Γρηγόρης μπορεί να είναι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση αλλά εξελίσσεται, γίνεται καλύτερος. Ασχολήθηκε με τον εαυτό του, έκανε τις ψυχοθεραπείες του, διάβασε κατιτίς παραπάνω. Δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες του», τόνισε η παρουσιάστρια του OPEN.