Survivor All Star: «Μου τα είπε η γυναίκα μου...» - Την έκανε unfollow στο πι και φι και όχι μόνο εκείνη! Η αποκάλυψη του Πιλίδη μετά την αποβολή του

«Ξέραμε ο ένας τον άλλον και πριν από το παιχνίδι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μου τα είπε η γυναίκα μου...» - Την έκανε unfollow στο πι και φι και όχι μόνο εκείνη! Η αποκάλυψη του Πιλίδη μετά την αποβολή του

Ο Ηλίας Γκότσης, όταν πήρε το κινητό του στα χέρια του κατά τον δρόμο προς την επιστροφή στην Ελλάδα, μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κάνει unfollow κάποιους από τους συμπαίκτες του, με τους οποίους ήταν πάρα πολύ κοντά στο παιχνίδι, κάτι που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση σε όλους και αποτέλεσε αφορμή για να δημιουργηθούν φήμες για προδοσία (δείτε εδώ ποιοι είναι).

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, λοιπόν, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, το απόγευμα της Δευτέρας 3/4, κλήθηκε να απαντήσει γι' αυτό, ωστόσο επειδή δεν ήθελε να μιλήσει για τον φίλο του, προτίμησε να μιλήσει για τον εαυτό του και να αποκαλύψει ένα από τα πρόσωπα που έκανε εκείνος unfollow μόλις άκουσε τι ειπώθηκε πίσω από την πλάτη του.

Το πρόσωπο που έκανε unfollow ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά την αποβολή του από το Survivor All Star

«Και εγώ έκανα λίγα unfollow. Περίμενα μια υποστήριξη», είπε αρχικά.

Και εξήγησε στη συνέχεια αναλυτικά: «Καταρχήν έκανα ένα άτομο. Ήταν μπροστά μου, μου τα είπε η γυναίκα μου, ήμασταν τόσο κοντά και πήγαινε και έκανε ριάλιτι παρακάτω και έλεγε "Γιατί να μην ψηφίσουμε τον Γιωρίκα”. Η Μαριαλένα. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Στην κάμερα μπορεί να μην φαίνεται ότι κάναμε παρέα. Πηγαίναμε πέρα στο ποτάμι και αράζαμε με τις ώρες και λέγαμε ο ένας του αλλουνού τους πόνους, ξέραμε ο ένας τον άλλον και πριν από το παιχνίδι. Είχαμε θεωρώ μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας και μετά όταν βγήκα από το παιχνίδι και μου είπε αυτά (η κοπέλα μου), είπα "για ποιο λόγο"», αλλά δεν ανέφερε τα υπόλοιπα ονόματα.

Διαβάστε επίσης: Από αυτό το σημείο κλέβουν φαγητό οι παίκτες - Ποιος ο ρόλος της παραγωγής

Παίκτης με κινητό "καίει" την παραγωγή του ΣΚΑΙ

Εδώ και τρείς μήνες που έχει ξεκινήσει το Survivor all star σε καθημερινή βάση σχεδόν, παρατηρούμε ότι τα ευτράπελα είναι δύσκολο να μην υπάρχουν, αν σκεφτεί κανείς τις μέχρι τώρα αποβολές και αποχωρήσεις από τις ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης, στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Πρώτα έπιασαν την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να έχουν κινητό, κάτι που ακόμη δεν έχει τελειώσει γιατί η δεύτερη, έχει στείλει εξώδικα στον Ατζούν (δείτε τα εδώ) και στην συνέχεια ο Γκότσης με τον Πιλίδη που αποβλήθηκαν, λόγω φαγητού και επικοινωνίας. Βέβαια, έρχονται άλλα νέα στο προσκήνιο, με νέο παίκτη, οποίος έχει κινητό στην κατοχή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας (3/4) έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη παίκτης του Survivor all star έχει στην κατοχή του κινητό, αλλά δεν το χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με τους δικούς του. Μέσα σε αυτό το κινητό, όπως λένε, υπάρχουν βίντεο τα οποία μπορούν να "κάψουν" την παραγωγή του ΣΚΑΙ.