Survivor All Star: Από αυτό το σημείο κλέβουν φαγητό οι παίκτες - Ποιος ο ρόλος της παραγωγής

Έχουν βρει την λύση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Από αυτό το σημείο κλέβουν φαγητό οι παίκτες - Ποιος ο ρόλος της παραγωγής

Μεγάλος ντόρος επικρατεί φέτος με το Survivor All Star και συγκεκριμένα με τις παραβάσεις των παικτών. Τέσσερα άτομα ήδη έχουν αποβληθεί από το παιχνίδι, και μόνο ένας έχει κατηγορηθεί πως έτρωγε κανονικά ο οποίος είναι και ο Ηλίας Γκότσης (οι υπόλοιποι εξαιτίας επικοινωνίας). Βέβαια, πολλά έχουν ακουστεί και για άλλα πρόσωπα.

Πλέον πολλοί έχουν απομυθοποιήσει το ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας πως μπορεί οι παίκτες να λένε πως πεινάνε, ωστόσο πίσω από τις κάμερες τρώνε και έχουν και επικοινωνία.

Απο που κλέψουν φαγητό οι παίκτες του Survivor All Star

Σύμφωνα με spoiler που έχουν κυκλοφορήσει, κάποιοι έχουν βρει την "καλή". Πρόκειται για ένα μέρος που έχουν κλέψει πολλές φορές φαγητό χωρίς να τους πιάσουν στα πράσα.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Survivor all star - Παίκτης με κινητό "καίει" την παραγωγή του ΣΚΑΙ

Πρόκειται για το Exathlon που στεγάζεται σε απόσταση αναπνοής από το Survivor. Είναι επίσης ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο με αθλητές, και τα δικαιώματα του έχει η Acun Medya.

Οι παίκτες λοιπόν που το έχουν εντοπίσει, κλέβουν φαγητό που μπορεί να βρουν τριγύρω, ακόμη και από τα σκουπίδια.

Survivor All Star

Παίκτης μέσα από το παιχνίδι κάνει αναρτήσεις με ψευδώνυμο στο twitter;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star, όχι απλά υπάρχει κινητό στον Άγιο Δομίνικο και κάποιος/κάποια/κάποιοι παίκτες μαθαίνουν τι γίνεται στην Ελλάδα, αλλά η κατάσταση έχει προχωρήσει τόσο που ένας από αυτούς έχει κάνει και ψεύτικο προφίλ στο twitter και απαντά σε διάφορα, υπερασπιζόμενος βέβαια πάντα τον εαυτό του!

Δεν έχει εντοπιστεί ποιος είναι, γιατί ακόμα το ρεπορτάζ τρέχει αλλά φανταστείτε τι βόμβα θα σκάσει αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο! Επίσης, όπως ειπώθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής, υπάρχουν πολλοί παίκτες που ενώ υπέγραψαν και βρίσκονται στο παιχνίδι δεν έχουν πάρει ακόμα τα συμβόλαιά τους στο χέρι.

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Σκάει «βόμβα» και με Σπύρο Μαρτίκα - Παράβαση κανονισμών και αποβολή;