Παραλίγο να μη φτάσει στο πλατό: «Κόντεψα να σκοτωθώ, αλήθεια!» - Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παραλίγο να μη φτάσει στο πλατό: «Κόντεψα να σκοτωθώ, αλήθεια!» - Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα

Το βράδυ της Δευτέρας 3/4 άλλη μία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα βγήκε στον αέρα, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό, ο Αντώνης Κανάκης παραλίγο να τρακάρει. Όλη την ημέρα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας βρέχει ακατάπαυστα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλά ατυχήματα. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωσή του, ωστόσο κατάφερε να φτάσει σώος στο πλατό του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής, βέβαια, δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο, εξηγώντας πως είναι απαράδεκτο με το που πιάνει μία βροχή να πλημμυρίζουν όλοι οι δρόμοι και τόσοι άνθρωποι που βρίσκονται έξω να κινδυνεύουν κάθε φορά μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Διαβάστε επίσης: Δεν άντεξε και δάκρυσε ο Κανάκης - Το τραγούδι που αφιέρωσε ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη ο οποίος χάθηκε στα Τέμπη

Η αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη για το παραλίγο ατύχημά του

«Καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί αν δεν πλημμυρίσουμε. Δεν φαντάζεστε τι γίνεται εδώ στη Θεσσαλονίκη. Κόντεψα να σκοτωθώ. Όχι, αλήθεια! Κόντεψα να σκοτωθώ, να τρακάρω δηλαδή. Φαντάζομαι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν, δυστυχώς, είχαν τέτοια ατυχήματα και πολλοί κόντεψαν να τρακάρουν.

Δεν είμαστε καλά σε αυτή τη χώρα, δεν είναι δυνατόν να είναι οι δρόμοι σε αυτή την κατάσταση ρε φίλε. Ρίχνει μια βροχή και μαζεύονται παντού, δεξιά, αριστερά, σε όλες τις κατευθύνσεις λίμνες με νερά, οι οποίες παρασύρουν το τιμόνι. Ο άλλος ο οδηγός, χωρίς να φταίει ο άνθρωπος, σου πετάει νερά στο παρμπρίζ, χάνεις την ορατότητά σου, μιλάμε για Survivor», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Έχει γενέθλια το κορίτσι μου στο σπίτι» - "Στάζει" μέλι ο Κανάκης! Οι δημόσιες ευχές στην σύντροφό του

Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα;

Σε μια σημαντική ανακοίνωση για την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 29/3 ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ημερομηνία που θα ρίξει αυλαία η εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Όπως λοιπόν είπε ο Αντώνης Κανάκης, το Ράδιο Αρβύλα τελειώνει στις 5 Απριλίου, αναφέροντας πως έχουν μείνει ακόμα 5 εκπομπές για φέτος αλλά και δύο VINYLIO, που θα προβληθούν στις 30/03 και στις 6/04 αντίστοιχα.

"Μην ξεχνάτε, είμαστε στις τελευταίες εβδομάδες εκπομπών. Θέλουμε 2 εβδομάδες λέμε, αλλά πλέον δεν είναι δυο. Μας έχουν μείνει 5 εκπομπές Ράδιο Αρβύλα, η αυριανή και άλλες 4 την επόμενη εβδομάδα και 2 εκπομπές VINYLIO πριν να φτάσουμε στο Πάσχα και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν για εμάς! Η πρώτη εκπομπή VINYLIO είναι αυτήν την Παρασκευη", ανάφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.