Δεν άντεξε και δάκρυσε ο Κανάκης - Το τραγούδι που αφιέρωσε ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη ο οποίος χάθηκε στα Τέμπη

Ποιο διάλεξε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δεν άντεξε και δάκρυσε ο Κανάκης - Το τραγούδι που αφιέρωσε ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη ο οποίος χάθηκε στα Τέμπη

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στην θέση του Βινύλιο (δείτε εδώ τον λόγο) το βράδυ της Παρασκευής (10/3) και δεν γινόταν για ακόμη μια φορά μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες μετά την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τέμπων στην Λάρισα και τους 57 ανθρώπους, που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους - δείτε εδώ φωτογραφίες και βίτενο από τις κηδείες των θυμάτων.

Οι οικογένειες των θυμάτων, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, αφού δεν θα αντικρίσουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάνεις έτσι, με αυτόν τον τρόπο έναν δικό τους άνθρωπο. Στην εκπομπή, λοιπόν, του ΑΝΤ1 μετά την έναρξη του Αντώνη Κανάκη (δείτε την εδώ) ανέφεραν on air, ότι ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, αφιέρωσε ένα τραγούδι τόσο στον γιο του αλλά και σε όσους έφυγαν τόσο άδικα.

Ο πατέρα του παιδιού, ζήτησε από τους Ράδιο Αρβύλα να βάλουν αυτό το τραγούδι και να το αφιερώσουν στα θύματα των Τέμπων.

Το τραγούδι που διάλεξε για να αφιερώσει στα θύματα από τα Τέμπη, ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη

Ο λόγος για το... Take me home από Country Roads γίνεται από σήμερα ένα τραγούδι που θα θυμίζει για πάντα αυτό, που πέρασαν και ακόμη νατιμετωπίζουν οι οικογένειες αυτών των 57 θυμάτων, που τόσο άδικα χάθηκαν.

Το νέο ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για την ΕΣΗΕΑ

Σε αντιπαράθεση βλέπουμε να έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες ο Αντώνης Κανάκης με την ΕΣΗΕΑ με τον ίδιο να εκφράζει τις απόψεις του μέσα από την εκπομπή, Ράδιο Αρβύλα, που μεταδίδεται από το στούντιο, που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, ο Κανάκης εξέφρασε μια έντονη θέση για τους δημοσιογράφους σχετικά με το πως καλύπτεται και παρουσιάζεται το τραγικό θέμα της επικαιρότητας με τα Τέμπη. Στη συνέχεια, είδαμε επικρατεί χαμός με την ίδια την ΕΣΗΕΑ να εκδίδει αναλυτική ανακοίνωση (δείτε την εδώ).

Η κόντρα όμως δεν έχει τέλος, αφού την Πέμπτη 9/3 ο Αντώνης Κανάκης ξανά μέσα από τους Αρβύλα έδωσε μια νέα απάντηση στο φορέα, η οποία ήταν έντονη και μακροσκελής.

«Τι να αντιμετωπιστεί, κυρία μου, σε αυτή την χώρα; Είδατε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ; Είδατε σήμερα οι φορείς της ενημέρωσης; Οι φορείς ενημέρωσης θα έπρεπε να προβληματίζονται γιατί ο κόσμος προτιμάει να ενημερώνεται από μια σατιρική εκπομπή ή από δύο σατιρικές εκπομπές ή από τρεις σατιρικές εκπομπές ή από το διαδίκτυο ή από ανεξάρτητα μέσα στο διαδίκτυο και όχι από εσάς που κυκλοφορείτε με τον τίτλο «φορείς ενημέρωσης». Συντεχνίες, κόμπλεξ, προσωπικό συμφέρον, προσπάθεια διατήρησης προσωπικής εξουσίας και μόνο αυτά τους ενδιαφέρουν. Τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο δεν χαμπαριάζει κανένας. Οι συνειδήσεις χαμένες στο διάστημα ακόμα και αυτές τις στιγμές.

Αλλά δεν πειράζει. Ξέρετε, ζούμε σε μια εποχή που όλα είναι καταγεγραμμένα και δεν σβήνεται τίποτα. Αυτή η εποχή έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί για πάντα θα είναι καταγεγραμμένα τι συνέβη αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, τι ειπώθηκε από τους Έλληνες πολίτες πρώτα απ’ όλα, από πολλά ανεξάρτητα μέσα και από αυτήν εδώ την εκπομπή και τι θέση πήρατε συγκεκριμένοι άνθρωποι. Τι γράψατε, τι είπατε θα είναι για πάντα καταγεγραμμένα αυτά τα πράγματα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.