Χόρευε και εκείνος έτρωγε ανενόχλητος μπροστά της - Αυτός είναι ο μπαμπάς της Γαίας Μερκούρη και πρώην σύζυγος της Δωροθέας

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Γαία Μερκούρη
NDP / Instagram / Γαία Μερκούρη

Η Γαία Μερκούρη είναι η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και το όνομά της έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο, εξαιτίας της σχέσεις της με τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη. Η νεαρή μπορεί να δημοσιεύει συχνά βίντεο και φωτογραφίες με τον σύντροφό της, ωστόσο οι στιγμές που μοιράζεται με την οικογένειά της είναι σπάνιες (δείτε τους εδώ σε τρυφερά τετ α τετ).

Πολύ πρόσφατα την είδαμε να συνυπάρχει με την μητέρα της στην τηλεόραση, όπου εξέφρασε και το παράπονό της, αλλά την Δευτέρα 3/4 η ίδια θέλησε να δείξει και το πρόσωπο του πατέρα της και πρώην συζύγου της ηθοποιού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Αυτός είναι ο πατέρας της Γαίας Μερκούρη και πρώην σύζυγος της Δωροθεάς

Δημοσίευσε δηλαδή ένα βίντεο κατά το οποίο εκείνη χόρευε μπροστά του και εκείνος ανενόχλητος έτρωγε, φανερώνοντας πως η ίδια αισθάνεται πολύ άνετα μαζί του. Το βίντεο αυτό συγκέντρωσε εκατοντάδες like και σχόλια!

Έτσι γνωρίστηκε με τον Άγγελο Λάτσιο

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερς μίλησε το βράδυ της Τρίτης 14/3 η Γαία Μερκούρη, σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού μόδας. Η κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο -δείτε εδώ όσα είπε.

Την εν λόγω συνέντευξη την έπαιξε σήμερα 15/3 το πρωί και η εκπομπή Πρωινό Μας, με την Έλενα Χριστοπούλου να κάνει μία αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η booker μοντέλων που συνεργάζεται με την Γαία, ανέφερε πως η ίδια μαζί τον Άγγελο εργάζονταν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι στα Άχλα της Άνδρου και ειδικότερα στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.

«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος.

Εμείς είχαμε κάνει ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δουλεύανε όλο το καλοκαίρι, ήρθαν ελάχιστα στην Αθήνα. Δούλευε και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Έκατσαν σεζόν. Είναι ένα ζευγάρι, με ωραίο θράσος, ευγενές, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.