The 2night show: Γρηγόρη Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά - «Μόλις κάτι δεν πάει καλά, αρχίζουν όλοι να...»

«Αυτό το λέω για να μην κοροϊδευόμαστε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: Γρηγόρη Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά - «Μόλις κάτι δεν πάει καλά, αρχίζουν όλοι να...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3/4 ο Τόλης Παπαδημητρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με το Νίκο Μουτσινά. Ο ηθοποιός έγραφε τα κείμενα του παρουσιαστή στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

«Εγώ μπήκα στον ΣΚΑΙ στην αρχή, πολύ αρχή», είπε ο Τόλης Παπαδημητρίου κάτι που έφερε την αφορμή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να μιλήσει για την εκπομπή που φέτος φτάνει στο τέλος της.

Οι δηλώσεις του Αρναούτογλου για τον Μουτσινά

«Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ ο Νίκος, το έχω ξαναπεί, δεν χρειάζεται να τα πω δημοσίως. Θεωρώ ότι είναι μια περίπτωση τηλεοπτικής περσόνας που μου αρέσει να είναι στην τηλεόραση. Αυτό το λέω για να μην κοροϊδευόμαστε. Κάποια στιγμή πάει πάνω η εκπομπή, κάποια στιγμή κάτω. Όλες οι εκπομπές έτσι είναι. Μόλις κάτι δεν πάει καλά, αμέσως αρχίζουν όλοι να μιλάνε για αυτό. Κι όλα φταίνε. Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν έναν κύκλο απλά. Οι ταλαντούχοι άνθρωποι δεν χάνονται, όπως είναι ο Νίκος» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά τα όσα έχουν ειπωθεί από την ημέρα της ανακοίνωση τους πως αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και όπως φαίνεται γενικά από την τηλεόραση.

Τα αλλάζει ο Μουτσινάς για το τηλεοπτικό του μέλλον

Τον καβγά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και στην Θεοδώρα Τζάκρη κι όσους παρευρίσκονταν εκεί σχολίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 31/3 ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ η οποία για κάποιες μέρες θα βρίσκεται εκτός αέρα - δείτε εδώ πότε και γιατί.

Μάλιστα, με αφορμή το γεγονός αυτό, ο αγαπημένος παρουσιαστής προχώρησε σε δήλωση αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, που προκάλεσε χαμό στο πλατό με χειροκροτήματα από τους συνεργάτες του.

«Ο Σκανδαλίδης; ΠΑΣΟΚ; Δεν τον νοιάζει, λέει δεν θα βγούμε. Κύριος. Χαλαρώστε ρε παιδιά. Αν βγει το ΠΑΣΟΚ, τι να πω; Ανατροπάρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας. Ο κύριος Ανδρουλάκης δεν είπε προχθές δεν θέλω; Καλά έτσι λέμε. Λέμε ότι δεν θα κάνω τηλεόραση και μπορεί να κάνω, δεν ξέρεις. Το αφήνω εδώ να υπάρχει σαν απόσπασμα, αν κάνω να πω ότι το είχα πει γιατί το έχω πει πολλές φορές! Πολιτικός κι εγώ άμα θέλω» ανέφερε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.

Με βάση λοιπόν την αποκάλυψη αυτή του παρουσιαστή, φαίνεται πως δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην τηλεόραση και την επόμενη σεζόν, αν όμως υπάρξει η κατάλληλη πρόταση.