Εκείνη ξεφάντωνε και από κάτω ήταν ο Αλμπέρτο του Μονακό - Η λαμπερή εμφάνιση της Βίσση σε gala της Kύπρου

Πολλά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz έδωσαν το παρόν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκείνη ξεφάντωνε και από κάτω ήταν ο Αλμπέρτο του Μονακό - Η λαμπερή εμφάνιση της Βίσση σε gala της Kύπρου

Το βράδυ της Δευτέρας 3/4 διοργανώθηκε ένα λαμπερό gala στην Κύπρο, το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία και εν τέλει δόθηκαν σε πολλά σχολεία της γειτονικής χώρας.

Μέσα από πλάνα και δηλώσεις, που εξασφάλισε το Happy Day την Τρίτη 4/4 έγινε γνωστό, πως στο event έδωσαν το παρόν πολλά πρόσωπα από την ελληνική showbiz, τα οποία και διασκέδασαν το κόσμο, που παρευρέθηκε.

Πιο αναλυτικά, το πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος τραγούδησε επιτυχίες του, ενώ στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε η Άννα Βίσση, η οποία αποθεώθηκε μιας και κατάγεται από την Κύπρο (δείτε εδώ την ανάρτηση της Βίσση για την περιπέτεια, που είχε με την υγεία της).

Οι διάσημοι που βρέθηκαν στο λαμπερό Gala της Κύπρου

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε, πως από το gala συγκεντρώθηκαν πάνω από 200.000 ευρώ, ενώ απαθανατίστηκαν στους καλεσμένους, ο Αλβέρτος του Μονακό, η Δέσποινα Μοιραράκη, η Μαριάννα Λάτση, ο Γιώργος Αρσενάκος και πολλοί άλλοι.

Πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια τα έσπασε με τη Βανδή

Στην Άννα Βίσση διασκέδασε η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και φίλους. Μετά το σάλο με το ζεϊμπέκικο του στο μαγαζί που εμφανίζεται, πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση και οι κάμερες τους "τσάκωσαν".

Δεν μπήκαν μαζί μέσα στο μαγαζί, αλλά ξεχωριστά, με την τραγουδίστρια να συνοδεύεται από την φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δείτε ποια ήταν η αντίδραση της μόλις την πλησίασαν οι κάμερες και την ρώτησαν για το συμβάν.

Λίγο αργότερα και αφού το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει, η Βανδή ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε το κομμάτι "Ένα τσιγάρο διαδρομή". Η Βίσση από τη μεριά της, χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ λίγο αργότερα έβαλε την Δέσποινα στα πόδια της για να της τραγουδήσει.

Αυτή λοιπόν, ήταν η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει το ζευγάρι, αφού ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια και χειροκροτούσε.