Άννα Βίσση: Νέες εξελίξεις με την υγεία της τραγουδίστριας - Η ανάρτηση της στο instagram

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το βράδυ της Τρίτης (31/1) η Άννα Βίσση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε μια ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της. Η γνωστή τραγουδίστρια που πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στις γιγαντοθόνες της Νέας Υόρκης (δείτε εδώ τον λόγο), που βασαζόνταν από τον κορονοϊό, έκανε μια δυσάρεστη, αλλά και ευχάριστη ανακοίνωση στους διαδικτυακούς και όχι μόνο φίλους της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια στις (26/1) έκανε γνωστή την είδηση του ότι έχει κολλήσει covid μέσα από τα social media. Μάλιστα, είχε αναφέρει πως θα ακυρώνονταν οι εμφανίσεις την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

«Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω τις βραδιές 27 &28/1, αλλά έχω δυστυχώς Covid κάτι που δε μου επιτρέπει να εργαστώ. Aπολογούμαι για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει αυτό στον κόσμο που προγραμμάτισε το Σαββατοκύριακο του και επιφυλάσσομαι για μια επόμενη φορά», έγραψε η Άννα Βίσση στο instagram.

Δυσάρεστα νέα για την Άννα Βίσση

Η νέα ανάρτηση της Άννας Βίσσης

Έπειτα από ιατρική σύσταση, η Άννα Βίσση θα μείνει και αύριο μακριά από το κοινό της και θα επιστρέψει δυναμικά την Παρασκευή.

«Φίλοι μου θα επανέλθω στο Hotel Ερμού τη Παρασκευή 3/2. Η παράσταση της Τετάρτης 1/2 δυστυχώς ακυρώνεται μετά από ιατρική σύσταση. Ευχαριστώ και πάλι για τις άπειρες ευχές που λαμβάνω καθημερινά και λυπάμαι για τις ακυρώσεις και την όποια ταλαιπωρία τυχόν προκλήθηκε από αυτές. Ευχαριστώ» είναι το μήνυμα που δημοσίευσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση στο instagram