«Ελεωνόρα...» - Η φωτογραφία του Νίκου Συρίγου με την Ζουγανέλη στο Instagram

Πριν περίπου 2 χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ελεωνόρα...» - Η φωτογραφία του Νίκου Συρίγου με την Ζουγανέλη στο Instagram

Σαν βόμβα έσκασε πριν περίπου 2 μήνες η είδηση για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου ωστόσο η διάσταση ανάμεσά τους υπήρχε καιρό και συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ζούσαν μακριά ο ένας από τον άλλο.

«Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν είναι δικό μου αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε. Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε λοιπόν αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας της τραγουδίστριας, Γιάννης Ζουγανέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του (διαβάστε την εδώ ολόκληρη).

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία στα δημοσιογραφικά γραφεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει έρθει πολύ κοντά πλέον με γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος συνεργάζεται με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι!

Ο λόγος για τον Νίκο Συρίγο ο οποίος είναι επίσης διαζευγμένος και πατέρας δυο παιδιών. Η γνωριμία της Ελεονώρας και του Νίκου έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε πάρει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της.

Μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας, ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, τους δόθηκε η αφορμή να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές εξέλιξης σε κάτι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Νίκος Συρίγος με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μάλιστα, πριν περίπου 2 χρόνια και συγκεκριμένα στις 14 Σεπτεμβρίου του 2021 ο Νίκος Συρίγος είχε πάρει συνέντευξη από την Ελεωνόρα (δείτε εδώ το κοπλιμέντο που της είχε κάνει) και την ίδια μέρα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου στην λεζάντα είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Ελεωνόρα… η θάλασσα».