Αγκαλιάζονταν και φιλιόντουσαν στη σκηνή, αλλά στα παρασκήνια... - Φωτογραφίες από την τελευταία συνεργασία του Μπουρδούμη με την Δροσάκη πριν τον χωρισμό

Διαζύγιο "βόμβα" για την ελληνική showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί έναν γιο στον οποίο έχουν τρελή αδυναμία. Ήταν ο ένας στο πλευρό του άλλου, με τον ηθοποιό να μην φεύγει και να της συμπαραστέκεται στον δύσκολο αγώνα που έδωσε μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο την Τρίτη 4/4 "έσκασε σαν βόμβα" η είδηση πως αποφάσισαν να χωρίσουν.

Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας, θέλησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή και να πάρουν διαζύγιο. Μάλιστα, το επιβεβαίωσαν, καθώς η ηθοποιός έκανε ήδη τις πρώτες της δηλώσεις (δείτε τις εδώ). Μπορεί, λοιπόν, στις κοινές τους εμφανίσεις να έδειχναν πως όλα ήταν καλά, αλλά η αλήθεια απείχε κατά πολύ.

Οι τρυφερές φωτογραφίες του Μπουρδούμη με την Δροσάκη στο θέατρο πριν το διαζύγιο

Οι δυο τους συνεργάστηκαν και στο θέατρο και συνεχίζουν να συνεργάζονται, και στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, αγκαλιάζονται και φιλιούνται πάνω στη σκηνή, όμως στα παρασκήνια οι σχέσεις του πλέον είναι απλώς φιλικές και τυπικές.

Το youweekly.gr έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό υλικό από τις τρυφερές στιγμές τους για τις ανάγκες της δουλειάς τους, από τον περασμένο Δεκέμβριο που ξεκίνησε αυτή η συνεργασία.

Μπουρδούμης Δροσάκη θέατρο

Μπουρδούμης Δροσάκη διαζύγιο

Η αναιγματική ανάρτησή της λίγες εβδομάδες πριν μαθευτεί ο χωρισμός

Όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού δεν είναι ένας εύκολος χωρισμός. Κανείς δεν περίμενε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο. Οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση εδώ και κάποιους μήνες. Η ηθοποιός, μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες, όταν κανείς δεν γνώριζε αυτή την είδηση, είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που τώρα, μετά από όσα μαθεύτηκαν, βγάζει νόημα...

«Μια μέρα θα έχω όλα όσα προσεύχομαι να έχω. Το πιστεύω πραγματικά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.