Καταγγελία "βόμβα": Ποινική δίωξη κατά πασίγνωστου τράπερ - Κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πολλές είναι οι φορές που διάσημοι τράπερς έχουν βρεθεί στο προσκήνιο και όχι για κάποια θετική τους κίνηση, με αποτέλεσμα να προκαλούν θύελλα αντιδράσεων από διάσημους και μη σχετικά με την συμπεριφορά τους και την επιρροή που έχουν στη νεολαία.

Οι καβγάδες του Light με τον Snik είναι ένα από τα τρανταχτά παραδείγματα αυτής της κατάστασης, όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ξεφύγει, καθώς την Τρίτη 4/4 έγινε γνωστό πως άλλος ένας διάσημος καλλιτέχνης αυτού του είδους μουσικής κατηγορείται για τον βιασμό μίας 19χρονης κοπέλας στο Ρέθυμνο, ένας βιασμός που σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive ήταν ομαδικός και σε αυτόν συμμετείχαν και δύο φίλοι του δράστη.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη γνωστός τράπερ - Εντοπίστηκε με πιστόλι και γεμιστήρα

Καταγγελία "βόμβα" για γνωστό τράπερ για ομαδικό βιασμό 19χρονης

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο live του τράπερ και μετά από αυτό πήγαν μαζί για φαγητό και κατέληξαν στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο τραγουδιστής με τους συναδέλφους του. Την ώρα που έπιναν και κάπνιζαν οι τρεις άντρες της παρέας άρχισαν να γδύνονται και προχώρησαν σε αποτρόπαιες πράξεις κατά της κοπέλας, η οποία δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να τους σταματήσει, λόγω του αλκοόλ και των ναρκωτικών ουσιών που είχε καταναλώσει. Μία ώρα αργότερα, κατέληξε να καλεί τους φίλους της στο τηλέφωνο, οι οποίοι την παρέλαβαν και την οδήγησαν στο σπίτι της την Δευτέρα 3/4.

Οι δράστες είναι ο 24χρονος τράπερ, ένας 23χρονος Έλληνας και ένας 30χρονος ομογενής από την Αλβανία. Ο τελευταίος συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής και το μεσημέρι της Τρίτης 4/4 οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας Ρεθύμνου, όπου του ασκήθηκε βαρύτατη κακουργηματική δίωξη. Του δόθηκε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 7/4. Ο ίδιος αρνείται τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη, όπως και οι άλλοι δύο θύτες οι οποίοι παραμένουν στην Κρήτη και αναμένεται να παραδοθούν στις Αρχές.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνη - Συνελήφθη πρώην παίκτης ριάλιτι για κατοχή ναρκωτικών