«Ήπια μισό μπουκάλι τεκίλα για να μην πονάω» - Σοκάρει ο Χρήστος Δάντης για το ατύχημα που είχε στην πίστα

«Έκανα εξετάσεις την ίδια νύχτα γιατί πονούσα πολύ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήπια μισό μπουκάλι τεκίλα για να μην πονάω» - Σοκάρει ο Χρήστος Δάντης για το ατύχημα που είχε στην πίστα

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Δεν έκρυψε τίποτα για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε έπειτα από ερώτηση και στο σοκαριστικό ατύχημα που είχε στην πίστα όταν τραγουδούσε σε νυχτερινό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη (δείτε καρέ καρέ την στιγμή).

Ο τραγουδιστής την ώρα που τραγουδούσε πάνω στο stage, ξαφνικά έπεσε στο κενό, με τους θαμώνες να προσπαθούν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί. Αμέσως μετά οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μαζί με την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία ενημέρωνε μέσω των social media πως πηγαίνει η υγεία του.

Ο Χρήστος Δάντης λοιπόν το βράδυ της Τρίτης 4/4 στην εκπομπή, αποκάλυψε πως έγινε το ατύχημα αλλά και τι συνέβη μετά με τους έντονους πόνους που ένιωθε.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για το ατύχημα του

«Έκανα επιτόπου εξετάσεις την ίδια ημέρα, την ίδια νύχτα δηλαδή γιατί πονούσα πολύ. Τα παιδιά είχαν φτιάξει ένα αυτοσχέδιο stage πάνω στο μπαρ. Ουσιαστικά, έφταιγα και εγώ γιατί δεν πήγα να ελέγξω τον χώρο πριν. Στο μεταξύ αυτό ήταν υπερυψωμένο και τα φώτα ήταν ενάμιση μέτρο από εμένα. Στην προσπάθειά μου να περπατήσω μετά ένιωσα τον πόνο, και σιγά σιγά περίμενα κανένα μισάωρο, βγήκε η τραγουδίστρια που βοηθούσε στο πρόγραμμα πριν από εμένα, για να δω πώς θα νιώσω. Ήπια μισό μπουκάλι τεκίλα για να μην πονάω και μετά πήγα στο νοσοκομείο», αποκάλυψε ο Χρήστος Δάντης.

Μετά την αναφορά του στο ατύχημα ωστόσο, το κοντρόλ ήθελε να του κάνει μια γαργαλιστική ερώτηση, την οποία δεν ήθελε να κάνει η Αννίτα Πάνια.

«Έχουμε πολύ ελεεινό κοντρόλ, λυπάμαι για αυτούς πολύ. Εγώ δεν θα το μεταφέρω το ερώτημα αυτό. Όχι δεν θα το μεταφέρω» και το είπε στον Ηλία Ψινάκη που τελικά τον ρώτησε «Λέει το κοντρόλ αν στο σ@ξ πονάς με το χτύπημα».

«Στο σ@ξ δεν νιώθεις κάτι εκτός από το σεξ. Τώρα είμαι καλά», απάντησε με χιούμορ ο Χρήστος Δάντης.