Ντέμης Νικολαΐδης: Το follow στο Instagram που θα συζητηθεί

Ποιος τον ακολουθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MDPPHOTO
MDPPHOTO

Από τον Φεβρουάριο ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ανοίξει το δικό του προσωπικό προφίλ στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τα επαγγελματικά του στον αθλητισμό. Έχοντας κρεμάσει την φανέλα του, ο ποδοσφαιριστής ασχολείται με το άθλημα, ωστόσο παρουσιάζοντας εκπομπές και κάνοντας περιγραφή αγώνων.

Οι αναρτήσεις λοιπόν στο προφίλ του είναι καθαρά επαγγελματικές, για αυτό κιόλας ακολουθεί πρόσωπα της οικογένειας του, φίλους και συνεργάτες. Βέβαια, τα άτομα που τον ακολουθούν είναι πολλά περισσότερα.

Το follow στον Ντέμη Νικολαΐδη που θα συζητηθεί

Ανάμεσα στους ακολούθους του είναι και ο σύντροφος της κόρης του Μελίνας, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις. Ακόμη όμως ένα άτομο ανάμεσα στα 12,7 χιλιάδες που τον ακολουθούν, είναι και η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως δεν έχουν φιλικές σχέσεις. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα και πολλοί είναι αυτοί που τον θαυμάζουν.

Δείτε επίσης, με ποια ήταν σε σχέση ο Ντέμης μετά το διαζύγιο του με την Δέσποινα Βανδή, με την οποία όμως χώρισε.

Ντέμης Νικολαΐδης Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Με τι άλλο ασχολείται

Βέβαια, ο ίδιος έχει αλλάξει για τα καλά σελίδα στην ζωή του και έχει αποφασίσει να ασχοληθεί και με νέα πράγματα. Όπως έγινε γνωστό στις 17/12, ακολουθεί εκπαίδευση προκειμένου να γίνει εθελοντής πυροσβέστης.

Σύμφωνα με την Νάντια Αλεξίου, στο πλαίσιο των καθηκόντων των εθελοντών Πυροσβεστών, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε 8ωρη βραδινή υπηρεσία, στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η βασική εκπαίδευση (η οποία αποτελείται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος) των υποψηφίων εθελοντών πυροσβεστών γίνεται υπό την ευθύνη και εποπτεία της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, έχει διάρκεια 120ωρών και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των κατά τόπους Επαγγελματικών ή Εθελοντικών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ως παραρτήματα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Οι υποχρεώσεις των εθελοντών πυροσβεστών μεταξύ άλλων είναι να υπηρετούν στις Επαγγελματικές και τις Εθελοντικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να επεμβαίνουν μαζί με τους επαγγελματίες Πυροσβέστες, σε αστικές και δασικές πυρκαγιές, σε διασώσεις, τροχαία, πλημμύρες, σεισμούς και γενικά στην αποστολή και το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αποτελούν τμήμα της οργανικής-μάχιμης δύναμης του Πυροσβεστικού Σώματος και αποδεικνύουν αθόρυβα και καθημερινά με το έργο τους, το σκοπό της αποστολής τους σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.