«Έχω μια ντουλάπα γεμάτη μαντήλια να κλάψω» - Γεμάτος ειρωνεία ο Γαβαλάς για το μέλλον του GNTM

Σχολίασε και το My style rocks

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω μια ντουλάπα γεμάτη μαντήλια να κλάψω» - Γεμάτος ειρωνεία ο Γαβαλάς για το μέλλον του GNTM

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'', η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 5/4 με το σχεδιαστή μόδας να σχολιάζει αναλυτικά τα επαγγελματικά του σχέδια, που τις περισσότερες φορές σχετίζονται με τη μόδα.

Για το λόγο αυτό και η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το GNTM και τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας μιας και ο ίδιος συχνά μπαίνει στη διαδικασία να σχολιάζει με έντονες δηλώσεις το show, όπως έκανε και για το My style rocks, του οποίου ήταν μέλος παλιότερα στην κριτική επιτροπή (δείτε εδώ τα καρφιά του Μπράτη για το GNTM).

Το ειρωνικό σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για το GNTM

«Ευτυχώς έχω μια ντουλάπα γεμάτη μαντήλια Hermes και μπορώ να κλάψω ατελείωτα. Δεν ξέρω με ποιο συρτάρι να αρχίσω, το ψηλό ή το χαμηλό;», είπε ο Λάκης Γαβαλάς για το GNTM.

Oι δηλώσεις της Καγιά για το μέλλον της και το GNTM

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και στην ίδια την παρουσιάστρια μίλησε την Παρασκευή 24/3 η Βίκυ Καγιά η οποία άνοιξε την καρδιά της για όλους ενώ και για όλα μεταξύ των οποίων ήταν και το GNTM.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως φέτος θέλει να ξεκουραστεί:

«Δε μπορώ να σου πως ούτε "ναι" ούτε "όχι". Θέλω να ξεκουραστώ φέτος το καλοκαίρι. Ήδη με βρήκε κουρασμένη. Είχα ξεκινήσει από το Dancing, μετά συνεχίσαμε με το Shopping, μετά έκανα και το GNTM, δεν γίνεται να δουλεύεις και έτσι. Κατάλαβες τι εννοώ;

Γιατί ένας άνθρωπος, εκτός από τα παιδιά που είναι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή μου και η οικογένειά μου και θέλω να την απολαύσω, τώρα μεγαλώνοντας, δεν μπορώ να κρύψω τις ώρες και τις ημέρες, όσο ήταν μωρά κάπως τα κουτσοέφερνα, τώρα ξέρουν ακριβώς τι ώρα είναι, πόσο έλειψα, που βρίσκονται και γιατί».