Χρειάστηκε να επικοινωνήσει με γιατρό - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δούκισσα Νομικού λόγω άγχους

Το έκανε γνωστό με μία ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού έχει αποφασίσει και μάλιστα έχει κάνει σαφές και στον κόσμο, που την αγαπάει και την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, πως έχει δώσει μεγάλη προτεραιότητα στο κομμάτι της οικογένειας και στα παιδιά της.

Σε κάθε περίπτωση, το μοντέλο δεν αφήνει τα επαγγελματικά της και κυρίως αυτά, που σχετίζονται με τη μόδας, μιας και πρόκειται για κάτι, που αγαπάει, την εκφράζει και σίγουρα την ευχαριστεί μιας και έχει δοκιμάσει πολλά.

Επειδή όμως όλα τα παραπάνω εάν αποφασίσει κανείς να τα συνδυάσει κρύβουν πολλές προκλήσεις, από ότι φαίνεται τη Δούκισσα, σε κάποιες στιγμές τη ''λυγίζουν''. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια γνωστή μέσα από το instagram της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το μάτι της και το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει (δείτε εδώ γιατί ταξίδεψε σε γνωστό νησί για μία μόνο ημέρα).

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω. Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω.

Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα» έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού
Δούκισσα Νομικού - Ιnstagram

Το πραγματικό βάρος της Νομικού μετά τη γέννα 2 παιδιών

H Δούκισσα είναι γνωστό, πως αγαπάει τον υγιεινό τρόπο ζωής και συγκεκριμένα τη γυμναστική και τη καλή και ισορροπημένη διατροφή, κάτι που τη βοήθησε να επανέλθει πολύ γρήγορα στα κιλά της μετά τις δύο εγκυμοσύνες (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της).

Συγκεκριμένα, μέσα από το instagram τη βλέπουμε να μοιράζεται με τις φίλες της tips και έτσι την Πέμπτη 26/1 έκανε ένα νέο Post, με το οποίο αποκάλυψε το βάρος της αυτή την περίοδο και μάλιστα ένα μήνα μετά τα Χριστούγεννα, που λίγο πολύ όλοι φάγαμε (δείτε εδώ το κόλπο για να μην ξεπερνάει τα 55 κιλά).

«Θα έγραφα 55 αλλά είπα να ζυγιστώ. Είμαι 57,5 λοιπόν. Μην σε νοιάζουν οι αριθμοί», έγραψε στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού