Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση των παιδιών της - Αυτές ήταν οι μπομπονιέρες

Το αποκάλυψε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/dutchesss_
Instagram/dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να μοιράζεται διάφορες στιγμές με τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, δεν έχει δείξει ποτέ τα προσωπάκια τους, θέλοντας να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι μια απόφαση που έχει πάρει από την αρχή της σχέσης της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2017 σε ένα ρομαντικό σκηνικό στην Μύκονο και τα δυο τους παιδάκια είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Χθες 5/4 λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού μέσω Q&A που έκανε στο προφίλ της, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως βάφτισε τα παιδιά της και μάλιστα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες από τα βαφτίσια των παιδιών της Δούκισσας Νομικού

Η μια φωτογραφία που δημοσίευσε είναι από τις μπομπονιέρες και η άλλη είναι φωτογραφία με όλη την οικογένεια μαζί ντυμένη στα λευκά.

Επίσης, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δούκισσα Νομικού βάφτιση παιδιών

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης βαφτίσια

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε πριν από λίγους μήνες στην τηλεόραση, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ωστόσο η συνεργασία αυτή έληξε άδοξα και το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να αποχωρήσει πριν κλείσει μήνα στην εκπομπή του παρουσιαστή στο κανάλι του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο και την αρχική διαφωνία του παρουσιαστή).

Η ίδια, λοιπόν, πήρε τον χρόνο της, δεν έκανε καμία δήλωση για όσα μπορεί να συνέβησαν πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ τι της είπε και έφτασε στο "αμήν" και έφυγε) και αποφάσισε να αφοσιωθεί στα παιδιά της, το σύζυγό της, αλλά και τις υπόλοιπες δουλειές της ως επιχειρηματίας.

Στους στόχους της φαίνεται, βέβαια, πως δεν υπάρχει χώρος για μία επόμενη επιστροφή στο "γυαλί" και η ίδια το επιβεβαίωσε μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής "Με αγάπη, Χριστιάνα". Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της κάτι τέτοιο, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται πως θα μπορούσε και να μην επιστρέψει καν και να κλείσει έτσι αυτός ο κύκλος, αν και υπήρχαν προτάσεις.

«Δεν είναι κάτι που θέλω άμεσα να συμβεί. Έχω και τη δική μου επιχείρηση, μεγάλες συνεργασίες, έχω τα παιδιά μου που είναι προτεραιότητα και μου απορροφούν όλη την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο. Οπότε γεμίζω τη μέρα μου και θέλω να απέχω για πολύ. Δεν ξέρω κιόλας αν θα επιστρέψω. Δεν έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω. Αλλά δεν θέλω να είμαι απόλυτη, θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.