Το έκανε χωρίς να δει το φωτογραφικό φακό - Η τρυφερή κίνηση του Ζαμπίδη στην κόρη του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές ευτυχίας και πληρότητας βλέπουμε να ζει ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, καθώς ο ερχομός των δίδυμων στη ζωή τους έχει αλλάξει τελείως και αυτό φαίνεται από το χαμόγελό τους σε όλες τις δημόσιες εξόδους, που κάνουν.

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι μαζί με τα κορίτσια του έκανε μία χαλαρή βόλτα στη Βουλιαγμένη και μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε να χαμογελούν, ενώ ο καθένας τους κρατούσε από ένα μωρό. Μάλιστα από την κίνηση του αθλητή στην κόρη του, ο οποίος της χάιδευε τρυφερά το κεφάλι φαίνεται, πόση αδυναμία έχει στις μικρές του.

Η έξοδος του Μιχάλη Ζαμπίδη με τη σύζυγό και τα παιδιά τους

Ασφαλώς και η ζωή με τα δίδυμα έχει προκλήσεις, καθώς πρόκειται για μία μεγαλύτερη ευθύνη, ωστόσο το ζευγάρι ήταν πολύ έτοιμο να κάνει οικογένεια και έτσι φαίνεται να απολαμβάνει όλες τις στιγμές, που ζει (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το όνομα, που θα πάρουν τα κορίτσια).

Ζαμπίδης - Οικογένεια

Πλάνα από τη στιγμή που το ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η γυναίκα του Μαρία στις 25 Μαϊου έζησαν το θαύμα της ζωής , αφού ήρθαν στον κόσμο τα δύο μωράκια τους. Η γυναίκα γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και χρειάστηκε να παραμείνει κάποιες ημέρες στην κλινική, προτού πάρει τα παιδάκια και πάνε σπίτι τους.

Την Πέμπτη 26/5 λοιπόν, το ζευγάρι μετά τις οδηγίες των γιατρών, ήταν πια έτοιμο να αναχωρήσει και να ξεκινήσουν μαζί αυτό το νέο ταξίδι. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες, που σας εξασφαλίσαμε, βλέπουμε να λάμπουν από ευτυχία και να κρατούν ο καθένας στο καροτσάκι τους, από ένα μωρό. Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα πια είναι έτοιμοι να προσφέρουν όλη τους την αγάπη στα δίδυμά τους.

Πήρε εξιτήριο η γυναίκα του Ζαμπίδη