Σε σχέση η Βαλέρια Χοψονίδου - Αυτός είναι ο γοητευτικός θεατρικός παραγωγός που της "έκλεψε" την καρδιά

Δείτε κοινές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/valeria_chopsonidou
Instagram/valeria_chopsonidou

Ερωτευμένη είναι η Βαλέρια Χοψονίδου. Όπως έγινε γνωστό, η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor, βρίσκεται εδώ και περίπου 7 μήνες σε σχέση με πολύ γοητευτικό θεατρικό παραγωγό και έκαναν και τις πρώτες τους κοινές αναρτήσεις.

Πρόκειται για τον Αντώνη Βλωτιδέλλη με τον οποία πηγαίνουν την σχέση τους σοβαρά και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα.

Οι κοινές αναρτήσεις της Χοψονίδου με τον σύντροφό της

Στο προφίλ του στο Instagram ο Αντώνης Βλωτιδέλλης έχει κάνει πολλές αναρτήσεις με την αγαπημένη του, ωστόσο από την άλλη η Βαλέρια Χοψονίδου δεν έχει δημοσιεύσει κάτι, αφού θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ από τα media για να μην συζητούν για την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης: Σοφιάννα Αβραμάκη και Βαλέρια Χοψονίδου με το ίδιο ντύσιμο - Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Αυτή είναι η μητέρα της

Η εντυπωσιακή ομοιότητα της Βαλέριας και της Ολυμπίας Χοψονίδου είναι γνωστή σε όλους. Παρά το γεγονός ότι η μία είναι πιο juicy ενώ η άλλη πιο στεγνή, τα λαμπερά μαύρα μαλλιά και τα μεσογειακά χαρακτηριστικά είναι αυτά που ξεχωρίζουν πάνω τους. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν και κάποιες σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας τους η οποία πέρα από το γεγονός ότι τους μοιάζει εκπληκτικά θα μπορούσε να είναι και αδερφή τους, αφού δείχνει νεότατη.

Και οι δυο αδερφές πάντως έχουν καταφέρει να είναι πολύ ποθητές στην προσωπική τους ζωή η κάθε μια από διαφορετική μπάντα. Η μία έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο έχουν αποκτήσει και έξι παιδιά, ενώ η άλλη έχει σοβαρή σχέση παρόλο που πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έδειχναν ότι πιθανά έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην σύντροφό της.

Νεότατη, μελαχρινή και καλλονή. Είχαν να μοιάσουν Ολυμπία και Βαλέρια, αλλά και ο ίδιος ο Σπανούλης θα πρέπει να νιώθει ευλογημένος που η σύζυγός του κληρονόμησε τέτοιο γονίδιο.

Η κούκλα μητέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου

Αυτή είναι η πανέμορφη πεθερά του Βασίλη Σπανούλη