Καρολίνα Καλύβα: «Μου λείπουν όλα τα...» - Η εξομολόγηση της για τον Μάριο Πρίαμο

«Διαφωνώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Καρολίνα Καλύβα: «Μου λείπουν όλα τα...» - Η εξομολόγηση της για τον Μάριο Πρίαμο

Το πρωί της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Καρολίνα Καλύβα. Η πρώην παίκτρια του Survivor all star μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και ταόσα συμβαίνουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, η Καρολίνα Καλύβα αναφέρθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα και την αποβολή της, τον Μάριο Πρίαμο και την σχέση τους, αλλά και τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για τις διαφορές του ριάλιτι από το 2017 μέχρι και φέτος.

Διαβάστε επίσης: «Το μήνυμα που του έστειλα...» - Η αποκάλυψη της Καρολίνας για την σχέση που έχει σήμερα με τον Μπο

Οι δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα για τον Μάριο Πρίαμο

«Μου λείπει αυτή η ηρεμία, ο ήχος της θάλασσας, της φύσης και τα παιδιά. Μου λείπουν όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα μέσα. Το ότι μπορείς να βρεις στα σκουπίδια φαγητό, εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ παρανομία. Είναι μέρος του να είσαι survivor. Όπως είχα αναφέρει και παλιότερα, υπήρχε μια συμφωνία δια του λόγου. Διαφωνώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ήταν το 2017 και μέχρι το δικό μας το 2021 και το All Star είναι μια τεράστια μετάβαση, οπότε αν δεν έχεις την αίσθηση το πως βιώνεις το παιχνίδι, δεν το ξέρει κανείς άλλος. Δεν κλείνει για τον Μάριο. Είναι το timing, η κατάλληλη στιγμή και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα», είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Το ξεκαθάρισμα του Μπο για την προσωπική του ζωή και την Καρολίνα

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, βρέθηκε ο Μπο λίγο μετά το live του J2US που κατάφερε μαζί με την Εύη Δρούτσα να κερδίσουν την παραμονή τους στο show. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει για ορισμένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τον αφορούν.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα, μετά το άδοξο τέλος της σχέσης του με την Καρολίνα Καλύβα, που περιμένει να βγει από το Survivor All Star ο Μάριος Πρίαμος.

Ο λόγος για μια μελαχρινή γυναίκα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, με την οποία βγήκε για φαγητό ο Βο το βράδυ της Πέμπτης 23/3 μαζί με καλούς φίλους - δείτε φωτογραφία της.

«Ήταν λάθος αυτή η πληροφορία. Καμία σχέση. Είμαι πολύ καλά, εόμαι μόνο με τα επαγγελματικά. δουλεύω πάρα Πολύ. Τρέχω το κομμάτι με τον Χρήστο Δάντη, κάνουμε αυτό με την Εύη Δρούτσα (J2US), έχω πολλά πράγματα», διέψευσε αρχικά τα δημοσιεύματα πως είναι σε σχέση.

Σχετικά με τη σχέση του με την Καρολίνα: «Δεν επέλεξα εγώ να πάρει έκταση όλο αυτό που συνέβη. Πήγα σε δύο εκπομπές και απάντησα. Νομίζω ότι καλά έκανα, γιατί τοποθετήθηκα. Δεν το επικοινώνησα ότι ήμασταν μαζί με την Καρολίνα. Αυτή η σχέση έγινε γνωστή από κάποιες φίλες της απλά εγώ το επιβεβαίωσα λέγοντας ναι όντως ισχύει. Βγαίνοντας η Καρολίνα μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δεν με απασχολεί να αναλύσω κάτι πάνω σε αυτό».