Άφησε να εννοηθούν πολλά - Η αντίδραση της Δούκισσας Νομικού σε ερώτηση για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφησε να εννοηθούν πολλά - Η αντίδραση της Δούκισσας Νομικού σε ερώτηση για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Σύντομη ήταν η φετινή τηλεοπτική παρουσία της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Πρωινό, με την ίδια να αναλαμβάνει ένα μικρό κομμάτι παρουσίασης στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και του υπόλοιπου πάνελ.

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε, πως ακόμα και σήμερα ο λόγος αποχώρησης του μοντέλου δεν έχει ξεκαθαριστεί, ωστόσο έχει εννοηθεί από τα τηλεοπτικά πηγαδάκια, πως δεν υπήρξε χημεία ανάμεσα σε εκείνη και το Λιάγκα.

Το σχόλιο της Δούκισσας Νομικού για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Σήμερα, το μοντέλο έχει πάρει αποστάσεις και ασχολείται κυρίως με το μεγάλωμα των παιδιών της, ενώ η παρουσία της στα social media είναι ενεργή, όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας, που την ταλαιπωρεί τελευταία).

Την Πέμπτη 6/4 η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα Q&A στο instagram με την ίδια να απαντάει στο ''Αν της λείπει'' η παρουσία, που είχε στο Πρωινό, με την απάντηση της να είναι αρνητική, αφήνοντας να εννοηθεί, πως τέλος πάντων δεν περνούσε καλά!

Δούκισσα Νομικού

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Δούκισσας

Η Δούκισσα Νομικού μέσα από συνέντευξη της στην εκπομπή "Με αγάπη, Χριστιάνα" επιβεβαίωσε πως για εκείνη δεν έχει τελειώσει το κομμάτι της τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της κάτι τέτοιο, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται πως θα μπορούσε και να μην επιστρέψει καν και να κλείσει έτσι αυτός ο κύκλος, αν και υπήρχαν προτάσεις.

«Δεν είναι κάτι που θέλω άμεσα να συμβεί. Έχω και τη δική μου επιχείρηση, μεγάλες συνεργασίες, έχω τα παιδιά μου που είναι προτεραιότητα και μου απορροφούν όλη την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο. Οπότε γεμίζω τη μέρα μου και θέλω να απέχω για πολύ. Δεν ξέρω κιόλας αν θα επιστρέψω. Δεν έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω. Αλλά δεν θέλω να είμαι απόλυτη, θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε», είχε πει η Δούκισσα.