Αναστασία Τσιλιμπίου: «Μου είπαν ότι έβαλα τα μέσα μου με χυδαίο τρόπο!» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τα αρνητικά σχόλια

«Ο ένας με είπε κομπάρσα, που δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αναστασία Τσιλιμπίου: «Μου είπαν ότι έβαλα τα μέσα μου με χυδαίο τρόπο!» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τα αρνητικά σχόλια

Το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένη η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος την απολαμβάνουμε στην δραματική σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία Τσιλιμπίου, που πρόσφατα αποκάλυψε μια πολύ προσωπική της στιγμή (δείτε εδώ τα λόγια της) αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, το ζήτημα της δημοσιότητας από μικρή ηλικία, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί πριν από λίγο καιρό σχετικά με την συμμετοχή της στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου για όλους και για όλα

«Έχει φτάσει σε πολύ ανησυχητικό σημείο το τι κακία βγάζει ο κόσμος. Είναι πολύ άσχημο. Πρόσφατα δεν έγινε κάποιοι, αλλά είναι κάποια που σου μένουν στην καρδιά σου πολύ καιρό. Το κακό είναι ότι κάνουν την δουλειά τους και τουλάχιστον εγώ θεωρώ ότι είμαι ακόμα στην αρχή και δεν έχω ακόμη τα φίλτρα ότι είναι ακόμα ένα κακόβουλο σχόλιο.

Στο τέλος, όταν τα διαβάζεις λες σκέψου τι πίκρα έχει μέσα του αυτός ο άνθρωπος για να κάτσει να το γράψει. Ο ένας με είπε κομπάρσα, που δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, αλλά το λέει σαν να είναι αρνητικό. Ο άλλος ότι έβαλα τα μέσα μου με χυδαίο τρόπο για να ξεκινήσω αυτό που κάνω στην τηλεόραση», ε'ίπε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η πιο σοκαριστική σκηνή που γύρισε στην σειρά "Αυτή η νύχτα μένει"

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στην τούρκικη σειρά «Κιοσέμ η Σουλτάνα» και τα σχόλια που είχε δεχθεί.

Την ίδια στιγμή, η ίδια αναφέρθηκε και στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τον ρόλο της Μυρτούς στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αναστασία Τσιλιμπίου πριν μερικές μέρες είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και είχε μιλήσει για όλους και για όλα (διαβάστε την εδώ).

«Ο καθένας πια βγάζει το μακρύ του και το κοντό του. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δικαιολογηθώ για κάτι. Η υποκριτική δεν έχει εθνικότητες και σύνορα. Προφανώς κι ακούστηκαν διάφορα.

Όσοι άνθρωποι ήρθαν κοντά μου και μου είπαν οι Τούρκοι βάρβαροι άνθρωποι κι αυτά, αν δεν έχεις κάτσει στο σπίτι τους να φας μαζί τους και να τους ζήσεις, όπως τους έζησα εγώ κι οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας έχει πάει, δεν μπορείς να καταλάβεις. Γιατί υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω και στην Τουρκία και στην Ελλάδα, όπου προφανώς υπάρχουν κακοί και καλοί άνθρωποι. Στην Τουρκία έζησα σε πολύ όμορφο περιβάλλον και με όμορφο κόσμο. Δεν έζησα καθόλου ρατσισμό. Είναι πολύ άσχημο να υπάρχει ακόμα αυτός ο διαχωρισμός», είπε αρχικά.