Σοφία Βογιατζάκη: «Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, αλλά...» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον Αρναούτογλου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σοφία Βογιατζάκη: «Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, αλλά...» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον Αρναούτογλου

Το πρωί της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει (δείτε εδώ την απάντηση της) μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Open για την συμμετοχή της στο J2US, αλλά και σε διάφορες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη, την Βίκυ Σταυροπούλου και τον τρόπο που γνωρίστηκαν και έγιναν αυτοκόλλητες, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και το ΝΑΙ του Σαρμπέλ για το talent show του Alpha.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Οι απόψεις για τον τρόπο που γελάω διίστανται, κάποιους τους εκνευρίζει. Είμαι τυχερή γιατί έχω δουλέψει με ανθρώπους που θαυμάζω και αγαπώ. Βέβαια, έχω δουλέψει και με ανθρώπους που μετά από τη συνεργασία μας σταμάτησα να τους εκτιμώ.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Βασιλική Ανδρίτσου είναι οικογένεια για μένα. Όταν είδαμε τον Αλέξη Γεωργούλη για το ρόλο, πάθαμε όλες σοκ. Και βέβαια όταν τον γνωρίσαμε καταλάβαμε ότι δεν είχε καμία σχέση με το ρόλο του μοιραίου, έχει χιούμορ και είναι ένας γλύκας», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

«Είχα κάνει στο παρελθόν ραντεβού για το J2US, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θα ξαναπήγαινα σε ομάδα πρωινής εκπομπής και εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γρηγόρης δεν θα ήθελε. Ο Γρηγόρης είναι ένα ταλαντούχο και ευφάνταστο πλάσμα με επικοινωνιακό ταλέντο και μπορεί σε τρία λεπτά να σου κατεβάσει110 ιδέες», συνέχισε.

Το παθιασμένο φιλί της Σοφίας Βογιατζάκη στο Σαρμπέλ στο J2US

Μπορεί το Σάββατο 4/3 το J2US με το Νίκο Κοκλώνη να μη βγήκε στον αέρα, με τον παρουσιαστή να σέβεται το εθνικό πένθος, ωστόσο το Σάββατο 11/3 η εκπομπή προβλήθηκε κανονικά τηρώντας μόνο το διαγωνιστικό κομμάτι.

Τα ζευγάρια λοιπόν προσπάθησαν το καθένα με τον τρόπο του να διασκεδάσουν το κοινό, που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτές τις ημέρες να γελάσει, με τις σκηνές χιούμορ να είναι αρκετές εν τέλει (δείτε εδώ τι έκανε ο Καλίδης).

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ ερμηνεύοντας το ''Γίνεται'', με το τέλος του act να είναι ανεπάντεχο μιας και η ηθοποιός άρπαξε και έδωσε στον τραγουδιστή ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.